15 august 2008

Finn 2 feil....Svar : 2 stk skeive lys.
Vanligvis surrer jeg aliminumsfolie rundt bunnen av lyset for å feste det i lysestaken.
Men det tar seg ikke helt ut i glasslysestaker :)
Hva gjør man da? Jo setter bunnen av lysene i et glass med varmt vann en liten stund, da former lysene seg etter stakens hull :Flere lystips :

* Når du ikke får ut lysstumpene av lysestaken kan du bruke en korketrekker/vinåpner til å skru ut restene

* Stearinlys som drypper er alltid irriterende. Du kan imidlertid oppbevare lysene i fryseren til de skal brukes. De drypper ikke, ryker mindre og varer lengre. Obs de har lett for å brekke

Ha en riktig god helg, med eller uten stearinlys :)

11 kommentarer:

Koselig koselig sa...

Kos deg med vinen i kveld hihi :)
Du min svigermor har et lysestakesett som bare er helt genialt, du skrur det til så passer lysene uansett om de er litt for tynne eller tykke. Sånne har jeg ønska meg lenge, men jeg finner ikke!

Kerstin sa...

Heisan :O=) Kosleig at du stakk innom meg:O=) Ser etterhvert det er ganske mange bloggere i og rundt Bergen , Kjemepkoselig:O=)
Kosleig blogg du har. Beundrer heklearbeidet ditt, fikk inspirasjon til å fortsette å montere mine. Har litt mange jern i ilden nå. Broderer og hekler to tepper. Men nå skal jeg fortsette å montere.O=)
ha en riktig fin kveld=)
Klem Kerstin

Nr. 5 sa...

Heisann
Takk for koselig kommentar, og gode tips til stearinglys. De kan komme godt med nå til høsten :)

Klem fra nr. 5

Nr. 5 sa...

steariiiinlys :) hehe

Krusedull sa...

Veldig, veldig bra innlegg! Koselige bilder og ikke minst veldig nyttige og interesante tips! Er alltid på jakt etter det! Takker! : ) God helg!

prinsesselinn sa...

der var jo du og ;-)
Mannen sa du hadde plutselig funnet meg her inne.
Vittig.
Fin blogg du har.
God helg og hils.

sandra sa...

hehe- så gøy! visste ikke om det var så spennende med smukke-innlegg, men den er kjøpt på en butikk som heter baaby-miljø i stavanger (hillevåg). kan du finne på nettet monn tro? på navnesmokken for ex

sandra sa...

de har noen lignende sutter på www.navnesutten.dk , og der kan du få med navn på også, og i flere farver!

Tove sa...

Tusen takk for et godt tips:)

Solstad sa...

Heisann:) Takk for godt tips, jeg har ikke tenkt på at dette går an når lysene er for små. Je bruker å holde lysene under rennende varmt vann hvis de er litt for store :) Håper barna dine er friske og raske igjen , ikke gøy å være syk :( Ha ei kjekke helg!! Klem

LISBETH---<-@ sa...

Heisan og tusen takk for hyggelig visitt inne hos meg. Stearinlys ja, gir herlig stemning, men jeg er litt treig med de tente lysene, barn og en hund med logrende hale i stearinlys høyde er en smule "risky".... Men det hender jo at det blir litt lysstemning her og da.
Ha det godt så blogges vi.
Klem

 
Blogglisten