14 august 2008

Dagens gjøremål


Jeg klør i fingrene etter å male, ommøblere, bake osv osv. Men det er ikke så mye en får gjort når en har småsyke barn hjemme...
I dag har det blitt litt kaffekos med nabofrua, godt å få litt voksenselskap :)
Har bestemt meg for at nå er "barselkosen" over (kremt kremt lille prinsesse er jo blitt 5 1/2 mnd, så den har nok vært over lenge...), det har blitt altfor mye kaker og snacks! MEN hadde jo ingenting sunt å by på, så da tyr man til fryseboksen. Greit å ha nøtteroser fra Findus i bakhånd:Elsker de nye Green Gate koppene mine, selv om man bare kan fylle opp halv kopp om gangen for ikke å brenne fingertuppene av seg...

Så har ellers dagen gått i leking og stimulering av en febersyk eldstemann, han elsker klossene sine, og kan heldigvis sysselsette seg med de leeeengeDet eneste kreative jeg har gjort de siste dagene er å hekle på det nye prosjektet mitt.
"Neida jeg har ennå ikke gjort ferdig de andre påbegynte"... Håpløst.
Det er så greit å ha noe enkelt å holde på med foran tv`en om kvelden, og siden jeg er ferdig med barneteppet i bestemorsruter, lager jeg nå et stort teppe (har egentlig ikke tid til dette da...).
Det går ganske fort å hekle disse rutene, og så har jeg i tillegg vært flink å feste tråder etterhvert (kommer til å takke meg selv for det når teppet er ferdig!). Blir mange farger her gittNå er det jo en diskusjon ang copycats, jeg har hentet inspirasjon fra Synnøves Lille Maison, og spurt om det var greit at jeg "hermer". Heldigvis fikk jeg grønt lys, for jeg syns bare sengeteppet ditt er ultratoppers :)
Synnøve, jeg måtte bare bruke Alpaca garnet, det er bare så fantastisk deilig!
Så får vi se hvor lang tid dette tar...

13 kommentarer:

prinsessa1976 sa...

5 1/2 måned i dvale hadde fått meg til å gå bananas!!! Jeg skjønner at du er klar for litt malings prosjekter. Det er nemlig det kjekkeste jeg gjør:O)

Berit sa...

Nydelig teppe du hekler, flotte farger. Og du har vært smart når du fester trådene etter hvert. Det har ikke jeg.... og har en hel korg!

Og de kassene dine var flotte, håper du ikke har malt de!
Jeg bruker slike kasser til å plante i, en er å pakkebareren på en gamel sykkel, og en ved trappa. Har en søppelsekk oppi som jeg har molda i.

Kjekt med opp-pussing og den slags, bedre enn å sitte å bare "kose" seg, da fester det seg litt ekstra også... nei jobbe og male, fornye litt sånn innimellom.

Her skal opp-pussing snart begynne, hjemme og på hytta, masse å ta tak i.

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Hei

Vettu - jeg er ikke så Green Gate fan jeg, men akkurat de du viser på bildet er jeg veldig svak for. Utrolig fine! Prikker derimot er nok ikke min greie.

Ser det er mange som hekler slikt teppe som du gjør. Jeg beundrer dere virkelig, for slik tålmodighet har ikke jeg. Fargene du har valgt er friske og fine. Blir helt sikkert kjempefint når det er ferdig.

Ha en fin kveld.

Litt av Mitt sa...

Hørtes ut som en koselig dag, utenom sykt barn da! GreenGate-koppene er kjempefine! Så flink du er som fester trådene etterhvert!! Det har ikke jeg gjort, og det kommer jeg nok til å angre på ja ;0)

GundaM sa...

Så fine bilder du har her da;0)Og så heldig du er som kan å hekle ! Fine lapper!

sandra sa...

de er så fine de koppene. jeg skal også samle på de:) det så foresten veldig godt ut med granat-eple:) og takk for mel på siden min!

Noralill sa...

Nydelege Greengate koppar! Og eit kjempefint kommande heklateppe!

Synes alle andre er så mykje flinkar enn meg til å setje saman fargar på slike teppe...har utallige tepper her i huset, men ingen som er riktig FINE...hrfmm, må vel berre lage eitt til...

Ha ei fin kommande helg!

Anniche ♥ sa...

Takk for hyggelig hilsen ;)
Flott side du har her gitt!!! Teppet er sååå nydelig- jeg har et makent , men ( kremt ) det er jo kjøpt , jeg duger overhodet ikke til håndarbeid jeg ..... du er heldig som kan hekle !!

God helg , klem A

frk.Kreativ sa...

Tusen takk hilsenen inne hos meg! Fint teppe du hekler i oldemor-ruter :) Litt mer fargerikt enn mitt,jeg heklet lapper til ett teppe for..ja..leeenge siden men har ikke fått montert det. Vet faktisk ikke åssen jeg skal gjør det. Vel vel,finner det vel ut :) Ha en god helg!

Karna sa...

Jeg har ingenting å "feire" men koser meg litt for mye allikevell, huff....må ta meg i sammen og slutte med is og bjørnebær feks...

Ha en fin helg!

Vakkert Liv sa...

Alltid kjekt å kose seg...
Men når jeg hekler har jeg ikke hender nok til å spise, så dette kan jo bli en skikkelig sunn hobby :)
Flotte ruter du har heklet!!

Synnøve sa...

Mmmm, greit å ha litt godis i frysern altså, hvis man blir litt snopesyk også... ;) Teppet ditt kommer til å bli kjempefint!! Og som sagt så var jo jeg også copycat her, etter en bok, hehe... Husker mens jeg heklet så kikket jeg på kaoset av farger, og skjønte bare ikke hvordan det skulle bli noe fint...! Men når det ble satt sammen ble det liksom system i rotet og fargene, og det ble kjempefint, er så glad i det teppet :) Det blir nok du også, spesieeeelt når det er laget i alpaca, sukk... Favoritten :) Og smart å feste tråder etter hvert ja, det merket jeg fort...! :/

Håper lillegutt er bedre, god helg til dere alle, hils til far i huset også! :)

Haust sa...

Mmm...nøttekaker med kaffi høyrest freistande ut! Nydelege hekla lappar! :)

 
Blogglisten