07 september 2008

Jeg ser rødt...

... ikke rødt som i sint. Men jeg ser mye rødt her hjemme :)
Jeg har fått en utfordring av Synnøve`s Lille Maison, den skal videresendes til 3 personer og går som følger :

"De tre personer skal vise detaljer fra deres hjem, i en farve. Det behøver bestemt ikke være sort, kan være så mange andre farver. Men det skal være en, og kun en farve"

Jeg er for tiden i rødt modus (og igjen : ikke sinna...).
Som dere sikkert ser er det mye av denne fargen i selve bloggen min: overskriften på innlegg, sideheader, ofte rød text i innlegg o.l.
Nå har jeg tatt meg en kjapp fotosafari i hjemmet, og her er litt fra vårt hjem (noen bilder har jeg brukt i eldre innlegg).

Vi begynner utenfor huset vårt :Rød takstein, og så elsker jeg røde blomster.... Huff, det er ikke planert utenfor huset, så hage = storprosjekt de neste årene, hurra!

På kjøkkenet har jeg en pepitarutete liftgardin, elsker dette mønsteret... Som dere ser under har jeg det også i duk og i spisebrikker. Kremt kremt har ikke alt dette fremme til enhver tid, kan bli litt mye... Vi får se hvor lenge dette overlever :)
Syns disse liljene var så utrolig flotte :)Pepitarutede hjerter (kremt kremt) henger i vetrineskapet i stuenTil og med mobilholderen ble rød :) Praktisk igrunn, ser den veldig lett!

Vi beveger oss opp i andreetasje til tv-stuen, har en julepotte som også er blitt helårspotte :)Barnerommene bugner av rødt... Det er så mange flotte treleker i rødt syns jeg, og så har jeg sydd 3 stk Babuschadukker i... rødtTil og med en rød smokk fant jeg på min vei...Kom igjen, bli med inn på gjesterommet (huff hørtes litt sleesy ut hehe)
Det ble røde julgardiner, de har heller ikke tatt turen ned i juleesken i boden. Men jeg har en fargerik svigermor som elsker farger, så de får henge :)


Jeg holder på å hekle et sengeteppe......til gjesterommet vårt, og det blir en del rødt i selve teppet. Liker jo at ting matcher :)
Og på hobbyrommet/datarommet (ja jeg og min kjære har et kombirom... vittig at vi begge benker oss inn i det minste rommet i huset om kveldene).Stoff som ligger klar for å bli noe... Og ferdige strikkeprosjekter... i rødt selvfølgelig!

Kom over bunaden min på veien, synd vi ikke går med den oftere :)
Hardangerbunaden min er rød og fin :
Elsker forøvrig å drikke kaffe fra Green Gate koppene mine, da koser jeg meg da....
Om sommeren finner en jo mye røde frukter og bær, har kost meg mye med jordbær selvfølgelig, men også :...Granatepler og bringebær, nam nam!

Det var en liten omvisning :)

Jeg sender utfordringen videre til.... tatadaaaadammmm :

Amor Vincit Omnia
Shabby & Charm
Today

Lykke til :)

Nå skal jeg kose meg med litt :25 kommentarer:

tara sa...

så heeerlige bilder;) rødt er en deilig farge å lage kontraster med...ser ut som du omgir deg med mye lekkert:)
ha en fortsatt strålende rød søndagskveld...
klem tara

alvens kreative hjørne sa...

Så mye fint i rødt :-) Har du laget de Tilda dukkene i hylla ? Så de i tilda jule boken å fikk så lyst til å prøve meg på noe slik så nå har jeg bestilt meg mer stoff fra panduro :-) Har prøvd å laste ned forskjellig fra canon på nettet men uten hell...datan finner ikke maskinvare står det bare...Så nå har vi bestemt oss for å kjøpe minnekortleser som man kan koble direkte til datan. Håper det funker :-) Ha en fin ny uke :-)

MOLLY sa...

Rødt er absolutt en flott farge, og det skal jeg ha på mitt nye kjøkken!!! Knallfine friske bilder til å bli i godt humør av;)

Anka sa...

He he he, så artig innlegg:) Fint og frecht med røde detaljer.
Takk for kommentar på siden, koselig. Det er en fordel med gråe søndager også, for da kan vi kose oss med peiskos, lys, pledd og kakao (uten dårlig samvittighet:)

Bak en Sky sa...

Her var det masse lekkert i rødt!!!Koselig!!;)

prinsesselinn sa...

hei på deg
jo premieren var kjempekjekk.:-)
og ja nå blirdet litt roligere en stund, dessuten tar jeg min siste ferieuke og reiser likesågodt til bulgaria på fredag,
tusen kroner for en uke hotell og fly, da er det jo for dumt å ikke benytte sjansen.
:-)
kaken er ikke i lang panne, da hadde jeg nok hatt oreo kake i en evighet, hehe, den er i en form som bare er som en lang panne men den er ca 25x25cm. hehe
får da være måte på...
kos deg i uken, masse fine røde ting du viser forresten.

Fam.Sandnes sa...

Rødt er en herlig farge....når jeg så meg rundt i hjemmet mitt etter at jeg las innlegget ditt, hadde jeg faktisk mye rødt selv :)
Likte veldig godt kaffekoppen din.
Ha en fin søndag kveld

Krabat sa...

Åh, rødt er så pent, særlig om høsten. Takk for rød inspirasjon. Ja, kjenner igjen det å sitte foran PC-en med barnet hengende rundt seg. Ikke bra eller poulært : )Kos deg videre med mammaperm. God uke, fra Krabat!

moa sa...

takk for koselig hilsen :0)
så heldig du er da, som strikker..det et nemlig ikke min sterkeste side, derfor er det godt å få kjøpt ferdige for oss i den kategorien..
veldig flott innlegg med røde elementer,ble i så godt humør :0)
ha en fin uke!

~♥~bagateller~♥~ sa...

Så kjekt med litt raud inspirasjon, ein herleg farge båd sommar og haust. Den browniesoppskrifta trur eg må prøvast ut snart også;-)

liven sa...

Så mange fine detaljer i rødt........og pepitarutet stoff....elsker det!!
Du hadde jo funnet så mye du!!

Greengate koppen din er jo også så fin...........Lysthuset venter på nytt i Greengate!!
Trenger nesten ikke reise så mye for å finne fine ting vi.....Vi har jo noen flotte interiørbutikker selv om jeg avogtil må andre steder å kikke!!

Ha en fin mandag og ny uke...heldige meg har fri i morgen:O)

Drømmefangeren sa...

Så flotte røde detaljer.. skulle ønske jeg kunne strikke :)
angående digiscrapping

Det er litt å sette seg inn i, vet ikke om du har erfaring i photoshop fra før?
vil anbefale å gå inn på www.catscrap.com og www.scrapscandistyle.com der er det masse inspirasjon, og alle er veldig flinke på å dele tips og triks.

og om man blir bitt av basillen så tar det ikke så lang tid før man er i gang

Gro S sa...

takk for kommentar i min blogg!!!!

Så hyggelig at du stakk innom.

Så nydelige detaljebilder du har tatt og lagt ut!!! Fantastisk. Bloggen din er veldig flott!

Gro S

Shabby Charm sa...

Takk for morsom utfordring som jeg allerede har tatt ;-) Det var nok ingen stor overraskelse hvilken farge det ble...Rødt er utrolig fint og bildene du viste kjempe fine. Ha en fin uke :-)

Kjeruben sa...

For eit herlig namn du har på bloggen din!!! lir så glad av sånt! :-D
Og lykke til på loppisjakt ;-)

Karna sa...

Friskt og fint med røde detaljer! Så noen knall fine bokser og aviskurver i knall rødt som fristet veldig....tror det må bli noen slike i heimen....

Du får gratulere venninnen din med butikken, LEKKER!

Fjordheim sa...

Ja det gjør seg med noen fargeklatter.
flott var det.
Nei jeg har heller ikke vinnerlykke. Har lagt inn kommentarer utallige ganger på slike trekninger. Har vunnet bare en gang. så det blir nok din tur en gang også.
Ha ei flott uke :)

Christel sa...

Hei

Takk for koselig kommentar i bloggen min:) Rødt er en herlig farge. Jeg er klar for å bytte ut det rosa fra sommeren og ble veldig inspirert av alt det røde hos deg.

Sophie sa...

Hei hei! Takk for kommentar på bloggen m in. PÅ spørsmål om trappa mi er blitt glatt må jeg nok svare ja på det. Trinnene er lakkert og dermed glattere enn om man benytter f.eks. matt maling. Men jeg har barn selv på 5 og 3 og de har ingen problemer med å bevege seg i trappen. Gelender er flittig brukt for å holde seg fast i på tur ned trappa, men det er en vurdeingssak ang hvor forsiktig man skal være. Lykke til med valgets kval. PS! Masse flott i rødt i ditt hjem! Ha en fin dag!

lykkehuset sa...

Tøft innlegg og herlige farger og bilder. Har du sydd liftgardinen selv? Kjempe fin!! Vi får se om tålmodigheten holder ang Tilda...

Living White sa...

Rødt er bare en lekker farge:) Veldig fine bilder forresten.

Joda, formen i går kunne vært fin fordi jeg kjente ikke så mye til vinen lørdag, MEN søndag, DA kjente jeg den vinen så altfor godt:)

KKannDesign sa...

Hei hei hei..

Så morsomt - masse flott i rødt du har! Jepp rød er en slik munter farge!

Ha en fin fin mandag!

Smil fra KKann

PS fint å titte innom deg - kommer gjerne igjen!

sologbolig sa...

Så mange flotte bilder du viser. Rødt er jo jammen meg ein sprek farge. Når eg tenker etter så har eg visst ikkje ein einaste rød ting i huset (bortsett frå til jul!!) Det var iallfall flott hos deg. Ha ein fin kveld!

Vakkert Liv sa...

Så masse flott du hadde i rødt da....
Rødt gir energi!!
Genial farge også til treningsklær :)

Strikkelines sa...

For en flott blogg du har, med flotte bilder.
Falt for sengeteppe du hekler, å gleder meg til å se det ferdig.
Rødt er flotte farge..

 
Blogglisten