02 september 2008

Godt å få unna...

De siste dagene har det gått i vasking & rydding, vi måtte ta et skippertak for her har det gått litt trått på denne fronten siste tiden. De små har vært syk hver sin uke, og nå er det de voksne som hangler... Denne barnehagen altså :)
Utrolig hvor mye leker en finner rundt om... Prinsen på snart 2 år, syns det er veldig kjekt å putte små leker under sofaen og andre lure steder.
Må si jeg kvir meg litt til alle lekene som dukker opp i julegaver, da må det bli kaoskontroll da!!!
Har funnet ut at både meg og min kjære stort sett kjøper treleker, syns det er så koselig :)
I dag får vi besøk av en familie på 4, de skal overnatte til torsdag. Så her i huset blir det full rulle med 4 barn under 3 år :)
Så jeg kommer nok til å flytte & rydde på leker kontant nå i noen dager!
Nå skal jeg lage verdens beste ost & skinke horn, kjekt å ha noe å by på når det kommer gjester :)

Ha en riktig så flott september dag alle sammen, og tusen takk for alle hyggelige kommentarer!!! Det setter jeg veldig pris på :)


22 kommentarer:

Tove sa...

Kjenner meg att i det du skriv om leiker alle stadar.... Berre eit lite tips: i fjor til jul fann vi ut at vi skulle "ønske" ungane noko anna enn leiker til jul. Med tre små ungar i hus. som alle hadde meir enn nok leiker frå før, følte vi at det kanskje ikkje var plass til meir. Vi sa difor til familie og vener at vi håpte dei kunne vere litt kreative på gåvefronten, og du verden kor mykje fint dei fekk! Det var alt frå heimestrikka "altmulig-rart", fine kle, bøker, lydbøker, kunst til å pynte opp med på rommet og mykje, mykje meir! Og eg har faktisk ALDRI sett ungane meir overstrøymande glade for gåver dei har fått!!!! Ha ein fin dag, og lukke til med besøk! Er kjekt med liv og røre i heimen!

Anette sa...

Treleker er så flott, det er leker med kvalitet og de kan lett gå i generasjoner. Så koster de litt mer enn andre "vanlige" leker og då kjøper man gjerne få GODE isteden, det liker vi. Og miljøet ;) Kos dere med besøk, høres kjekt ut med så mange barn! Jeg er litt sånn, jo flere jo bedre! De har jo så mye glede av hverandre og då leker de fint sammen ;) Klem fra Anette

Randi sa...

Å...du lever du også ja! husker en venninne av meg som var innom da mine tre største var små...(2 på 1,5 og 1 på 3) det var leker og rot over alt...og ungene skrålte og lo og lekte seg. Da sier hun: "ååå det er så herlig og være hos deg, det er så mye liv her"!! hahahaha, jeg kan love deg at jeg ikke så det sånn..hihihi
Trelker er og blir best. Selv om vi her har hatt mye i plast...Barbie dukker, my litle pony osv.Sånn blir det med 4 jenter i huset.
Håper dere koser dere masse med besøket.

Charlotte sa...

Åja, kjenner godt igjen det med å ha leker overalt!!! Så flotte bilder du har tatt av trelekene, det er så koselig med sånne leker, og de er så holdbare også.
Kos dere masse med besøk, og horna det hørtes skikkelig digg ut!!
Ha en fin dag! :)

LISBETH---<-@ sa...

Heisan! Må le.... tror det var Mari Maurstad som harselerte med den fine kroppsstillingen hun fikk etter at hun fikk barn, ...et barn under ene armen og så gikk hun bøyd sidelengs den andre veien med bøyde knær og plukket opp leker..hi hi...for et syn.
Barn og leker, hva skal man si..annet enn oppbevaring og atter oppbevaring, får aldri nok kurver og kasser ;o)))
Klem

storeflittig sa...

Så utrolig mange fine leker:O) Men de kommer virkelig OVERALT:)

Tusen takk for supre forslag til treffet, skal ta kontakt med endel av butikkene og *tigge* litt bloggerabatter:)

Lykkelene sa...

Smart den hengeren til døra. Og eg syns den brune tapeten var superkul! Ønsker deg ein fin kveld:0)

Vakkert Liv sa...

Det er noe nostalgisk med treleker. Ikke går de av mote, og ikke blir de ødelagte.
Mange av plastlekene her hjemme er allerede gått i stykker, men brio togbanene og lego klossene kommer til å vare evig...

Astrid sa...

Kjekt med mange små!
Eg har fire sjølv, i alderen frå 0,5år til 4,5år. Så dette med leiker "here and there and everywhere" har eg kjennskap til. Både godt og gale; kjekt at dei er flinke å leike seg, ikkje fullt så kjekt å rydde opp...

Mange fine treleiker; dei går aldri av moten, solide og miljøvenlege er dei også!:)

Synnøve sa...

Herlige leker i glade farger :) Jeg også tenker det, den dagen (om den kommer??) vi får barn, skal de bare ha slike koselige leker i tre, hihi... Ha en finfin kveld! Klem fra Antisklisokken ;)

Mari sa...

Leker ja..gurimalla, tar ikke mange minuttene fra et rom er strøkent til det er helt kaos..hihi. Er forøvrig enig med deg i at treleker er aller finest, men her i huset er det mye plastic-fantastic altså :)

Når det gjelder skapet troooor jeg at jeg skal kjøpe det.

Ha en fortsatt fin uke :)Klem fra MAri

iden sa...

koselig med treleker ja:) og så mange koselige bilder du har, gjorde en veldig god jobb med de der trekassene - ble mange koselige kroker! tror jeg også må få meg en terapiboks!!:)

den der teen, har kjøpt den i sandefjord, men hører rykter om at den kan kjøpes på Kjøttbasaren i by'n - der heter den noe sånn som Rooibush Karamell Krem... fantastisk god!!!

Ann-Helen sa...

Helt enig, er veldig glad i treleker jeg også. Trur jammen jeg skal prøve meg på tove sitt tips i år! Kan fort bli mye av sånt "unødvendig". Flink du er til å ta bilder:)

Silje sa...

Kaostkontroll trenger vi her og. Når når høsten setter inn og nye klær skal inn og sommertøy ut. Det er egentlig det jeg skulle gjort nå.

Og jeg er enig i deg at treleker er flottes. Kjoper en hel del av det selv.

Ha en super kveld!!

Anettes hus sa...

Hei! Helt enig med deg i at treleker er det beste valget:) De er både penere og mer slitesterke.

Kos deg med besøket!
Klem Anette

mali-mo sa...

Ja...leker. Og vi har bare en! Og er i tillegg ganske restriktive på lekeinnkjøp, men likevel er det jammen litt å rydde gitt ;) Treleker er koselige, handlet faktisk en leke igår. Lillemalien er syk så da fikk hun BRIO tog med heser i trøstegave. DEN barenehagen ja! Tror hun får alle basillene til samtlige barn jeg!

Nunne sa...

Å så kosleig dere får det... jeg som elsssskkker barn. Har ikke rydda helt i kveld, etterat ett av barnebarna er he rhver dag denne uka... jeg passer hans mens pappan er på jobb. Men leker er helt ok å ikke rydde, syns jeg. Det er rent.
Du har en allsidig blogg med mye artig! Fikk så lyst på pizza, kan du skjønne????

LYKKEBO sa...

De lekene er jo slike som aldri går av "mote" og som alle små liker leke med! Høres ut som det blir noen travle men kjekke dager hos dere.. Kos dere masse:)

*Natta-klem*

Karna sa...

Her var det masse fine fargeglade leker, noen av disse Briolekene husker jeg fra min barndom...

Kos deg i Os, blir det for mye for du ta deg en tur til den FANTASTISK flotte interiørbutikken dere har, for et drømm av et hus...må bli flere turer til Os i løpet av høsten tror jeg...

Luftslottet sa...

Herlige tre-leker:)
Kjenner igjen leke-ryddinga, men nå er mine så store at det bli litt andre leker, og de rydder det selv....du får bare glede deg..he he
-men med noen leker strødd over hele huset,så er jo koselig goså da:)

BROCANTE sa...

Takk for inlegget. Et nøste er vel det samme som en gardin,,,, Man tager hva man haver og gjør det beste ut av det. Koselig blogg du har - jeg titter innom igjen jeg!

Siri Halvorsen Narvestad sa...

Hei! Så koselig med hilsen i bloggen min! ;) Du har en HERLIG blogg her du og! Så koselige bilder og innlegg! Jeg må si meg enig i at treleker er det koseligste... :) Ha en fin helg!Jeg stikker innom her igjen jeg og! Veldig koselig!! ;) Klemmer ifra Siri!

 
Blogglisten