22 august 2008

Tv-stuenFant et gammel Ikea bod i boden vår, som gjerne ville ha litt oppmerksomhet.
Svingte litt med malekosten, og vips fikk den orkesterplass i tv-stuen :Jeg har ikke vist så mange bilder ifra huset vårt ennå så nå er det vel kanskje på tide :)
Her er et bilde fra andre etasje der vi tilbringer kveldene våre bak tv skjermen.2 stk Ektorp sofaer gitt... De er jammen meg poppis!
Prøver å redde hvitfargen med teppe i bunn, ikke lett med 2 stk snørrete neser og mange primfringre :)
Elsker dette bordet, det er min kjæres minne fra barndommen (det er til og med tannmerker i bordet) :I kveld fikk jeg så fryktelig lyst bamsemums av alle ting. Så her sitter jeg da og lurer på om jeg skal tørre meg inn på hobbyrommet til den ventende litt skumle symaskinen, vi er ikke helt bestevenninner. Har kjøpt inn stoff & stæsj til Tilda Babochkadukker. (Ble så inspirert av deg Borghildpia!). Evt. blir det å fortsette på storprosjektet (joda har heklet flere enn de som er på bildet heldigvis)Ha en riktig flott helg alle sammen

12 kommentarer:

Kine sa...

Så flott det ble,virkelig lekkert:) gjør seg alltid med litt maling!
Ha en fin helg:)

home 4us sa...

Kjempeflotte bord, begge to!
Bamsemums så herlig ut. Passa så godt sammen med bestemorruter..
Jeg hekler også på sånne, men har ikke mums:) Det får bli i morgen.

Ha ei flott helg!

Merete sa...

SÅ koselig dere har det! :) ØLykke til med heklingen/syingen. Skulle ønske jeg også kunne slikt... Har planer om å lære det da! ;-)

Photo-Me-Life sa...

Takk for det, var overrasket selv over at jeg vant:) Jeg har ikke vinnerlykke. Jeg hadde faktisk glemt helt at jeg hadde sendt inn noe til noe blad, ergo større overraskelse:)
Gleder meg til å få håndklærne, så på dem i en butikk bare for 1 uke siden, å tenkte: sånne vil jeg aldri ha råd til....

Du hadde en kreativ blogg med masse bra tips forresten.

moa sa...

hei-
og takk for koselig hilsen:0)
for noen flotte bord,og ektorp = fine (har selv..) & bamsemums er jo bare helt mmmmmm..
- ha en fin helg!

Marigrafen sa...

Fin stue.. og nååå fikk jeg lyst på bamemums! Også fikk jeg også fryktelig lyst til å bake den kaka under her... oi oi. ;)

sandra sa...

det ble jo veldig fint! nytt bord på en to tre:)

Livy sa...

Heisann!
Så flotte bilder du viser!! Og begge borda er jo knallfine!!

Ønsker deg en riktig fin lørdagskveld!
Klem fra Livy

♥bagatellar♥ sa...

Tror vi er litt like der, har så forferdelig mane prosjekt oppi hodet og ikkje alltid dei rekk å verte ferdige heilt med ein gong hehe. Tenkte det var best å bloggifisere stakkar Tildaen slik at eg vart nødt til å lage ho ferdig... Har x antall maleprosjekt ståande, og jammen kjøpte eg eit eikebord på loppis i dag også:-O som seff må malast.. Manglar ikkje arbeid å ta fatt i akkurat hehe. Bordet frå buda blei no så søtt, og så greit med sånt som ein kan klappe saman og putte inn i eit skap om ein finn ut det. Sån klaffebord har eg også, ser veldig likt ut, mitt kjem frå gjenbruksbutikken (bombe) og har vore flittig brukt. Ønsker deg og dine ei deilig helg:-)

My home is my Castle sa...

Hei på deg .
Det ligger noe og venter på deg i bloggen min ;)

Klem, Kari

Karna sa...

Så koselig dere har det, ser gjerne mer....
Ektorpen er poppis ja, ikke rart når en kan skifte trekk, smart!

God søndag!

elisabeth sa...

Dette ble flott, er så glad i slike bord:)
Også minnet du meg på at jeg kjøpte Bamsemusm til barne tv igår, men glemte å gi den til barna...jippi, da må jeg løpe i skuffen å hente...tudelu:)

 
Blogglisten