19 august 2008

Blåbær på blåbær på blåbær


Det var så utrolig fint ute i dag, og måtte bare ta meg en liten photoshoot mens prinsessen hadde en liten lur.
Vi har ikke fått gjort noe særlig med utearealet vårt siden vi flyttet inn i huset vårt. Så her vokser & gror det mye rart. Deriblant masse blåbær, heldigvis noe som er til nytte :) Bare så veldig synd at jeg hater å plukke bær...
Det er ikke rent lite som bugner utenfor her :
Kanskje jeg bare rett og slett må brette opp armene og plukke litt, motivasjon hvor er du?!Mannen i huset har kost seg med sagen i helgen, og forbereder ved til vinteren, hurra :)Ha en fantastisk flott tirsdag alle sammen

15 kommentarer:

☆Therese sa...

Hei, så fine bilder fra hagen :o)
Jeg er heller ingen bærplukker... men det er litt artig å ta frem bær fra frysen som er fra egen hage. Vi har litt Bjørnebær og Bringebær. Dessuten er det jo så SUUUNT -spesielt blåbær :o)

Ha en deilig dag.

sandra sa...

takk for melling:) fine bilder her, de bæra så fristende ut!!!

Vakkert Liv sa...

Heldigen du som har egne blåbær i hagen!!
Trenger ikke plukke så mye, bare frse litt til syltetøy :)

A Seaside House sa...

Kjempefine bilder du har tatt i hagen! Her var det mange gode ideer, veldig fint med gamle kasser til skohyller, og å ha en kasse til flasker på kjøkkenet var også en ide for meg, for her også samler de seg opp og pynter opp på kjøkkenbenken:) Tusen takk for koselig kommentar på bloggen! Så må du ha en finfin kveld:)

NIB sa...

blåbær:):) jeg liker å TRO at jeg er en bærplukker, men er ikke mye som faktisk kommer i fryseren, hihi. mye forsvinner før det kommer så langt:)

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Det er en overraskelse til deg på siden min;)

Anette

Anonym sa...

Hei,
Så fin blogg du har og så mange fine bilder, mmmm... blåbær i hagen, jammen er du heldig :)

Unknown sa...

I alle dager så heldig du er da...! Blåbær i hagen du, det hakke jeg ;) Føler meg alltid så barnslig når jeg spiser blåbær og blir knallblå på leppene og munnen, hihi... Klem! :)

Daisys home sa...

Hei Har en AWARD til deg på siden min.

Anonym sa...

Hei Siv,
takk for skjønn kommentar på siden min. Jeg er ny og blir så glad og stolt når jeg får ros! Syntes dette med Blogging er veldig interessent og koser meg som bare det. Jeg kommer selvfølgelig innom deg snart igjen også!
Ha en fin august uke :)

Hulda sa...

Så fine bilder fra en skogstur. Blåbær er så godt, til og med hundene plukker her. ;)

Unknown sa...

Kjempefine blåbærbilder:)
Var ingen superplukkar før eg heller, men ungane mine synest det er så gøy å reise på bærturar, så no har vi oss ein god del turar. Det er jo faktisk ganske koseleg når ein reiser med ungar og gjerne ei god venninne. Då får ein kombinert både nytte og glede;)
Likte skohyllene dine som dei var, eg... Vi har for øyeblikket ein gammal sterobenk i type mørkebrun som skohylle!! Du har ein koseleg blogg.

borghild sa...

Så heldig du er med blåbær så nærme inntil huset! Jeg er heller ikke verdens ivrigste bærplukker, men jeg tok med ungene en liten tur tidligere i sommer og plukket litt bringebær. Det ble akkurat nok til en skål med syltetøy, og iallfall storebror syntes det var sååå stas og godt å spise hjemmelaget!! Kan jo bare plukke en neve til blåbærmuffins?? KLem B:-)

elisabeth sa...

Nå er det jammen flott utendørs...nydelige bilder:)

Magdalena sa...

så koselig her hos deg,- og DE herlige blåbærene...
takk for titten hos meg, og god helg!
magny~

 
Blogglisten