24 august 2008

Garasjesalg + awarder

Helgen har rett og slett bare forsvunnet, så det er blitt gjort lite spennende i hjemmet! Jeg fikk med meg et garasjesalg, før det ble festlig lag & hotellovernatting i Bergen by fra lørdag til søndag. Det er ikke bare bare å feste lenger, sterk kost i disse småbarnstider :)
Garasjesalget var ikke av det mest spennende slaget, her er det jeg rasket med meg :Det var utrolig merkelig prising. De solgte en stor Babuchadukke til 200 kr (!), litt i drøyeste laget syns jeg. Mens dette speilet jeg kjøpte, som forøvrig er ganske stort, kostet meg "hele" 20 kr!
Hyllen betalte jeg 30 kr for. Så totalt 50 kr, hurra!
Speilet skal males og plasseres på gjesterommet, mens hyllen skal på prinsens rom... En gang når jeg får tid.... Må nok få unna en del andre prosjekter først ja. Men det er godt å vite at jeg ikke blir arbeidsledig med det første :)

Ellers har det ramlet inn med awarder de siste dagen, utrolig hyggelig!
Er jo så ny i gamet, og med alle disse fantastiske bloggene der ute blir jeg litt satt ut :)

Denne...

...fikk jeg av Anettes hus, en kjempeinspirerende blogg! Du finner så flotte inspirerende bilder, det er en fryd å besøke siden din :)
Daisys Home forærte meg denne awarden, hurra! Koselig blogg :)


Og så kom denne kule awarden fra My Home is my Castle, elsker å se på alle de inspirerende bildene du legger ut :) Lykke til med husjakt & salg!

Kommer tilbake til videresending av awardsene...

Jeg må bare si at det er utrolig kjekt å bli kjent med dere bloggere!!!
Og så er det så hyggelig å oppdage nye sider, helt topp når dere legger igjen kommentarer og spor.
Jeg angrer ikke et sekund på at jeg begynte med denne geskjeften, min kjære ler litt av meg og "klager" på at jeg er i min egen boble...
Nå blir det litt pizza og snacks på oss & stormnyting av de siste timene av helgen

6 kommentarer:

søte drømmer sa...

Hei! Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min, det setter jeg veldig pris på:) Jeg synes store kongler er dekorative og bruker å pynte med de hele året, ikke bare til jul. Veldig koselig blogg du har, jeg kommer gjerne på besøk igjen! Ha en fortsatt herlig kveld med pizza kos(det fikk jeg lyst på også)
Klem Tone

sa...

Hehe, ja du fikk med deg flotte og brukbare ting for en 50-lapp så den dukken kunne bare bli igjen, 200 var nok litt dyrt ja, men men.
Jeg har åpnet bloggen min i dag, men er allerede helt hekta her, så vidt jeg hadde tid å legge lillegullet, hehe, det roer seg vel etterhvert tenker jeg :)

Kos deg resten av helgen og ha en flott uke!

Hilsen Anette

Min Verden sa...

Så mange hyggelige awarder. Grattis :) Takk for hyggelig kommentar hos meg, det er skikkelig opptur med blogg, synes du ikke? Ha en fin uke og gratulerer med flott speil og hylle til spottpris :) Hanne

Vakkert Liv sa...

Har aldri vært på garasjesalg, men skulle gjerne prøvd. Gratulerer med alle awardene :)
Vi har også nettopp spist pizza. Nå i skrivende stund sitter jeg og tenker på alle prosjektene jeg har som venter meg. Tror jeg har nok å holde på med i høst jeg og :)

joanna sa...

Høyrest kjekt ut med garasje salg! Sjølv har eg vore på loppis i helga og det var kjempe kjekt ;O)
Jammen kom eg ikkje heim med litt denne gongen og!

Grattis med awardane, dei fortenar du! Skjønn blogg.

Smiiil frå meg

krinkelkroken sa...

heisann
takk for tips om spraymaling, det er verdt et forsøk;)
Garasjesalg høres artig ut!
Ha en fin mandag:)

 
Blogglisten