09 september 2009

Kjapt, enkelt & billig

Skulle så inderlig ønske at jeg hadde noen timer extra i døgnet, jeg hadde vært fornøyd om det bare hadde vært noen minutter også :)
Den siste tiden har jeg nesten ikke vært innom bloggen og heller ikke dere andre bloggevenninner...
Huset flyter, og få nye prosjekter på gang buhuuu. Men men det er jo bare til å brette opp armene og håpe at ting roer seg litt fremover :)
En liten makeover siden sist :Det er nå vitterlig en god stund siden vi flyttet inn i huset, men gardiner har latt vente på seg.
Jeg skulle ha venninner på besøk, og da var det en grei unnskyldning for å ta seg en tur innom Kid`n :) Gardiner til kr 49 per lengde er ikke å forakte!
Da jeg skulle slenge opp gardinene, gikk det plutselig opp for meg at vi kun hadde sorte gardinstenger som var lange nok (etter forrige eier)... Hmmm tenke tenke tenkeEn halvtime seinere var disse sprayet hvite. Eeeeelsker hvit spraymaling!!!!
Denne loppis krakken har tidligere fått en makeover med hvit malingNå står det voksende oliventreet vårt på denne halvveis bak gardinene :)Kjapt, enkelt & billig, I like :)
Ha en strålende flott dag alle sammen

8 kommentarer:

Fjordheim sa...

Kan godt forstå at dagene ikke strekker til.Når en har jobb, unger som krever sitt og det aller nødvendigste av husarbeid er gjort, kan det ikke være mye overskudd eller tid igjen til andre ting. En får ta det viktigst, og det er jo familien. Og så får bloggen komme når en får tid og lyst til det.
Ønsker deg en riktig god høst :)

Datt sa...

Kjapt, enkelt, billig og LEKKERT! ;)

Glede sa...

Så fint det ble. Har fremdeles ikkje prøvd spraylakk - tro det eller ei. Men nå må jeg snart få kjøpt meg en boks. Man kan jo trylle med de sakene der!

Kosene mine sa...

Jeg ønsker meg et par timer ekstra selv...hadde vært fint :o)

Smart å spraye gardinstengene da! Ble kuli med den blomsten slik også

Anonym sa...

Hei! Koselig at du handler på Kid! Jeg jobber på en Kid-butikk, og synes det er morro men fornøyde kunder!

VELDIG FINE GARDINER, DET DER.
KE

Fru Jensen's sa...

Liker godt når det er enkelt, men lekkert! Kjempefine gardiner og et flott oliventre!
Sant at ting tar tid, snuppas rom mangler fortsatt gardiner! Fjor sommer stressa jeg med å få kjøpt en pakke med utstyr for å sy liftgardiner til henne, vel den pakken står fortsatt like fint i boden...

Ha en flott helg!

Anonym sa...

Hei!
Koselig blogg du har!
Og fine gardiner du har skaffa deg. Ikkje dumt med spraylakk på stengene. Smart påfunn!
Ha ein fin dag:)

NUSSE sa...

Nice!!! I Like too :-) Deilig med noe nytt som ikke koster skjorten!
Klem

 
Blogglisten