14 mai 2009

I love my Kenwood....Ingenting er som nybakt, hjemmelagd brød :)
Og med ny Kenwood maskin går jo brødbaking som en drøøøøøømmmm!
Jeg elsker å bake, men er ikke spesielt glad i å kna deig. Det resulterer ofte i at deigen ikke hever nok... Men ikke nå lenger, Kenwood`n gjør jobben :)Det tyter ut av formene hurra!
Og oppskriften? Denne gangen sto Regal for den hihiJeg er egentlig ikke så glad i slike ferdigprodukt, men denne brødblandingen er helt super.
Og så tilsetter jeg det jeg skulle ønske på brødet : gresskarfrø (absolutt favoritt), havregryn, solsikkefrø, valmuefrø, linfrø o.l.
Lykke til!

11 kommentarer:

Astrid sa...

Yammis! :)
Eg er heller ikkje så glad i å kna deig/deig på fingrane, men eg er veldig glad i nybakt brød og anna gjærbakst!
Ferdigprodukt frå Regal funkar bra her i heimen også:)

Ida sa...

MMMMMMMMMMMMMmmmmmmm!!! Regal sine produkter - og alle disse andre som gjør det superlett for frustrerte småbarnsfruer - er faktisk veldig gode! Er også veeeeldig glad i gresskarfrø - samftige momsete jammi :-)

Du - fantastisk bra teaterstykke! Jeg droppet dugnaden og ble med på Kardemommeby i går! Jobber mannen din 'backstage'? Jeg var iallefall imponert! Lo så jeg gren av eselet og kamelen.. hihi! Og Christoffer var helt i hundre - han syntes det var stas!

Håper du får kost deg i det deilige været som svever over vestlandet for tiden :)

Klemmer

Anne Mette Lie sa...

Så FLINK du er! - og jeg er kjempemisunnelig på den flotte Kenwooden! Trenger sårt en maskin selv.... (og har bursdag på søndag, hihi)

Fin blogg du har! :-)

Frøken Lykkelig sa...

Å for noen herlige flotte brød!!!! Bra du er fornøyd med bursdagsgaven din!
Ser det er meldt sommer i bergen de neste dagene!!!
Ha en herlig helg!! Hils gjengen :-)

Maliva`s verden sa...

Ja takk..skulle gjerne hatt en skive av det brød nå.....Titter innom for å ønske deg en fin 17-mai helg...Klem fra Maliva

Datt sa...

De så i alle fall fristende ut! Er ikke noe glad i deig selv, men har i det siste lekt litt med tanken på å prøve meg på baking av brød, spørs om det nå er på tide! :)

Anita sa...

DET så godt ut! Har også en "blandemaskin" men min er en assistent! Kjempefornøyd med den, har hatt den i snart 11 år og den går er helt topp! Perfekt resultat hver gang, nesten;0) KOs dere i helgen!

Bea sa...

Det så gooooodt ut ja.


Jeg og samboern er også veldig glad i vår Kenwood....

Håper dere får en flott helg.


Klem fra Bea

Fjordheim sa...

Det såg virkelig godt ut. Har ikke prøvd den. Har heller ikke prøvd gresskarfrø i brød. Det må jammen prøves en gang. Bakte speltbrød i går jeg også, etter egen bruker det en har oppskrift.
ønsker deg ei god 17.mai helg :)

Anonym sa...

Ser helt nydelig ut! Blir sulten av å sepå bildene! Ha en fin helg!

Anonym sa...

成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖

 
Blogglisten