16 mai 2009

Nytt service...

Nå har vi endelig valgt oss et samleservice, ikke lett å ta noen avgjørelse der i gården. Jeg er altfor ubestemmelig, mens min kjære absolutt ikke vil ha helhvitt... Etter noen runder ble det Vera Wangs Silver Lace :Dette er deler fra kaffeservicet, middagsservicet har bare bården rundt ytterst så de er enklere.
Jeg er jo selvfølgelig redd for at jeg skal bli lei dette i lengden, men nå er det jo ikke så ofte en drar frem finservicet eller?!Vi får se om det blir en anledning i morgen på den store nasjonaldagen :)Hvordan er det med dere, fornøyd med det dere samler på?

Ha en strålende flott 17 mai feiring alle sammen!!!!!

17 kommentarer:

Drømmen om en eplehage sa...

Dette var ett nydelig servise og jeg tror ikke du vil bli lei. Klassisk og rent, selv om der var kruseduller.
Jeg har nesten samlet ferdig på Gry Pearl fra Villeroy and Boch og liker det like godt i dag som for 5 år siden. Tror nok det kommer til å følge meg livet ut.

Og du, fin serviset kan godt brukes på en helt vanlig torsdag også. Det gjør vi av og til bare for å fine oss litt. hihi

Ha en fin dag i morgen.
Klem

Drømmen om en eplehage sa...

GrAy Pearl ;)

liven sa...

Nydelig servise du er begynt å samle på!!!
Jeg begynte å samle på et hvitt i fjor....Tid fra porsgrunn porselen!! Det er hvitt med med årringer i mønsteret!! Nydelig synest jeg!!
ha en fin 17 mai :o)

Fjordheim sa...

For et nydelig servise dere samler på. Håper dere blir fornøyd med det i mange år fremover.
Ha en flott morgendag :)

Anonym sa...

Så nydelig servise, både delikat og tidløst:-)( Selv har jeg AMHERST fra Wedgewood, liker det veldig godt selv om det er leenge siden jeg begynte å samle på det)
Du har en kjempefin blogg som jeg gjerne kommer tilbake til- veldig mye fint å bli inspirert av!
Ha en strålende 17 Mai,
klem Hege.

elisabeth sa...

GRATULERER MED DAGEN!!!!
Molly hilsen fra skogen:)

Vibeke / Mammas Hus sa...

Hei på deg!

Du har fått trøstepremie på trekningen min - det blir øredobber på deg. :)

Send meg en mail på vibekeor@gmail.com med fargeønske og adresse! :))

Ha en fortsatt flott kveld.

Vibeke :)

Kosene mine sa...

Synes du har utrolig god smak!! ...har nemlig helt likt, i middagsservise (og et par til kaffe, holder på med sparing der) :o)

Har hatt det siden 2007, bare to år, men er langt fra lei!! Det er så vakkert, sukk...ønsker meg flere deler, fat og slikt.. Noen av fatene har også krusedull på seg, men det blir ikke så mye at man blir lei, ikke jeg i alle fall.

Christina sa...

Nydelig servise! :)
Jeg har Ivoire av V&B og gubben har Sterling fra W.
Veldig fornøyd med det! Gull og sølv.

Håper dere koste dere 17.mai!
Klem fra
Christina

Mamma sa...

Gratulere med nytt servise, det er akkurat det samme som jeg har. Har hatt Vera Wang Lace i et år nå, og er kjempefornøyd! Du kommer til å bli mer og mer glad i det!! :)

http://willanger.blogspot.com/2009/03/vi-dekker-bordet-med.html

Hilsen Fru Willanger!

Victoria sa...

Kjempefint servise! :)
Og koselig blogg!

Synnøve sa...

Hei på deg! Nå er det jammen lenge siden jeg har vært innom her, har ikke blitt så mye blogging på meg i det siste... :/ Dette serviset er jo bare helt nydelig, tror nok ikke man blir lei av det så fort nei :) Men det er klart det er vanskelig, det er jo noe man ser for seg at man skal like om 20 år også, så det er jo greit å velge noe litt klassisk :) Jeg samler på Edme fra Wedgwood, og har heldigvis ikke angret på det! Og så flott teppet ditt ble!! Nyyydelig, jeg blir fortsatt glad hver gang jeg ser mitt på gjestesengen :) Er jo så fantastisk å bli ferdig med et slik kjempeprosjekt, men det er jo selvfølgelig bare å kaste seg rett på et nytt, hihi... Håper dere har det bra, og at dere har godvær også! Her har det vært sol og reker på terrassen i dag, etter øs pøs i går :) Ha en fortsatt fin helg! Klem Synnøve

Anonym sa...

Lekkert servise :)
Lenge siden jeg har
vært innom bloggen din nå!
Mye fint her :)
Ha en herlig søndag!
Hjerteklem

mammahaaland sa...

Hei på deg!
Flott service dere har valgt dere ut. Synes det var et enkelt mønster å kombinere med ulike farger til f.eks..servietter,årstider, anledninger osv..
Vi valgte helhvitt, "Tid" fra PP, men angrer ofte litt på det også, kan gjerne ønske meg et med litt mer fres over..synes ditt var flott jeg!
Klem;)

Unknown sa...

Hei,
er bare på bytur i Bloglandia i dag og kom over deg og ditt, koselig, har lagt meg til, kom gjerne på besøk til meg også :o)

Serviset var tidløst og vakkert, tror nok det vil holde uten at man går lei...
Klem fra Nanni :)

minishabby sa...

God morgen!
Utrolig flott service du har begynt å spare på. Tror det skal godt gjøres å bli lei dette.
Jeg er sånn ganske fornøyd med vårt. Min kjære begynte å spare på dette da han ble konfirmert så fikk vi resten da vi ble gift. Så det er ikke snakk om å bytte det ut. Det er i gråbeige med en brun pyntekant. Fysj det hørtes ikke fint ut;) Det er klassisk og enkelt, men dessuten så er det jo hverdagsservicet som blir mest brukt.
Ha en flott pinsehelg.
Klem fra meg!

Bdicte sa...

Nyyyydelig servise! Jeg har siklet på det selv:)
Må bare gifte meg, jeg nå:))

 
Blogglisten