03 mars 2009

Ingen liten jente lenger...
Lille prinsessen er allerede blitt 1 år... Eller egentlig ikke. Hun er jo et skuddårsbarn, så noen egen bursdag har hun sjelden!
Jeg syns det er litt trist jeg da, selv om alle "trøster" oss med at det er litt extra stas å ha bursdag denne dagen :)
Bildene er fra et FANTASTISK flott kort jeg fikk av min kjære venninne i nord : Frøken Lykkelig
Jeg blir bare så mektig imponert over kortene vi får fra deg!!! Dere må ta en tur innom bloggen hennes, der er det det mye fint å beskue.
Tuuuuuussseeeeen takk C, setter utrolig stor pris på at du alltid husker på oss :)

11 kommentarer:

Ida sa...

Hei på deg du :) Her skulle jeg inn å kommentere den geniale settekassen din - som jeg forøvrig tror jeg må stjele litt designen på :-) Har en del duppedingser som skulle vært sortert litt :-).. men så dukket det opp ett annet innlegg i stedet :-) Ett superkoselig innlegg - med bilde av en aldri så liten skjønning :) Sååå herlig - Erle er ett nydelig navn - og jeg må si meg veldig enig med deg - det var ett fantastisk flott kort! Forstår godt at skuddårsbursdager er kjipe - kommer i samme kategori som å ha bursdag på julaften det.. nesten ! :-)

Utrolig morsomt med Siv's hobbyside - jeg tenkte faktisk ikke over at det ikke sto Livet er heeerlig der.. for jeg visste det var deg :) Kjenner deg godt gjennom de herlige hilsningene vet du :-) Skal sende deg adressen min med en gang.. kjempespent jeg..hihi.. og du.. du vet jo at slike ting får meg til å griiiiine :-)

Gratulerer så mye med overstått bursdag - og ettåring i hus! Det er sant - dagene går fort.. håper trassalderen gjør det også ;-D

Massevis av klemmer

LYKKEBO sa...

Gratulerer så mye med dagen til den lille søte jenten:) Tiden går alt for fort!! Ikke lenge de er baby... Nydelig kort.. Sånn er alltid så kjekt å få:) Ha en fin kveld:)

klemmer

Guttemamma sa...

Grattis med dagen til den lille skjønne!!

Anita sa...

Sååå fin den settekassen ble, en sånn kunnejeg også trengt! Og kortet og lille vennen var så skjønt! Heter hun Erle?? Så fint navn! Kos dere!

Synnøve sa...

Hurra hurra hurra!! For den lille (store) Erle! Og har hun rødt hår?? Så skjønn altså! :D Hun er kanskje mest lik deg...? Super settekasse forresten, en slik kunne jeg trengt, begynner jo faktisk å bli litt ting og tang til sying etc etter hvert :o Ha en fortsatt fin uke! Klem :)

arieldog sa...

Har myst gjennom bloggen din - kjempekoseleg, og veldig fine bilete!

Frøken Lykkelig sa...

Hei kjære du! Ja tenk at våre små er blitt store jenter nå! Ingen baby lenger altså!! Det siste døgnet har gått i å tørke spy dessverre. Storesøster i huset har virkelig fått seg en ekkel økt! Hun spydde ihvertfall 25 ganger i går. Og i natt og i dag morges. Men nå ser det ut til at det har roet seg. For nå maser hun nå hull i hodet på meg ;-)
Jeg synes det er egentlig litt snålt at jeg er blitt så glad i deg. Fordi at jeg bare har møtt deg to ganger. Men jeg synes du er et fantastisk menneske. Åpen, kreativ, herlig og ikke minst er jeg glad for at du har funnet lykken med en av mine gamle kompiser. Han er helt super og jeg er glad for at det er dere som har funnet hverandre!!
Og med dette så synes jeg det er kjekt å få sette stas på deres skjønne småtroll på dagene deres:-)
Ha en deilig torsdag... som jeg tilbringer inne med slappe unger!
-charlotte-

Kosene mine sa...

Gratulerer masse med 1-års dagen, selv om det ikke ble feiring på riktig dag...synes det høres litt trist ut jeg, men det er jo både spesielt og sjeldent da...trøste seg med det kanskje?

Korter var kjempefint, så heldige vi er som kjenner hver vår flinke kortlager :D :D

Liv Elin sa...

Heihei Siv! :)
Tuuuusen tusen takk for den flotte gaven - jeg fikk den i posten igår , og er helt overveldet over hvor masse flott du har sendt !!
Fallt i smak alt sammen - og må ta det med i neste bloggeinnlegg tenker jeg ! ;)
Kjempesynd at den forrige pakken du sendte - ikke kom frem !(hm...lurer på hva slags folk som var så frekk å beholde en annens pakke!!?)

Grattis med vesle søte Erle (for et søtt navn foressten!)
Ha en god helg i Bergen !
klem fra L i Husrom & Hjerterom

Min Still By Maia sa...

Så skjønn hun er! Alltid spesielt med den aller første bursdagen :)

Settekassen din var genial!

Søndagsklem

Tante Mimmi sa...

Å, for ei søt lita dame!
Det går jo så fort- her blir minsten snart 3..!
Skotårsbarn...eg forstår! Men når dei då først har bursdag så kan ein ta SKIKKELEG att! Me var på slikt kalas i fjor,medan me benka oss i sofaen og såg på bursdagsbarnet på Norge Rundt! Det var jo veldig stas!
Hipp hipp hurra for Erle!

 
Blogglisten