11 mars 2009

Fridag = Ikea tur

I dag har både meg og min kjære hatt fri, så vi har tilbrakt formiddagen på Ikea :) Ikke ofte vi spiser stor middag før klokken tolv... nam nam kjøttboller!
Det ble mye nyttig i handlekurven, ikke mye pynt og stæsj denne gangen, ehhh heldigvis?!
Etter at jeg begynte å jobbe for fullt igjen, hoper klesvasken seg lett opp (UTROLIG hvor mye klær som er i omløp med 2 voksne og 2 barnehagebarn...).
Så vi trengte litt kaoskontroll :
Kjempegreie disse boxene med lokk! Har festet klistermerker på hver kurv med 40 grader, 60 grader og finvask, nå blir det nok orden hurra.
Men hovedformålet for Ikea turen var rett og slett å bygge et bodsystem!
We like Gorm :)Da slipper vi å feste skruer i veggen!
Jeg har valgt å IKKE vise før bilder av boden, det hadde skremt vettet av alle & enhver... Den siste tiden åpnet man boddøren med livet som innsats!

Så i dag har vi rett og slett fått M+ i orden hihi

29 kommentarer:

Ida sa...

ARGH.. nå fikk jeg lyst å skrike! Skrev akkurat ett laaaaaangt svar til deg her - så forsvant det!

Anyway - har du sjekket ut siden min idag -samt mailen din ? Om ikke, velkommen på besøk og SJEKK innboksen :)

Jeg kan ikke få takket deg nok for den utrolig fantastisk flotte, søte og NYDELIGE gaven som dukket opp i postkassen idag! DU er jo bare verdens snilleste - og jeg er verdens mest takknemlige! Jeg ble helt rørt til tårer jeg!

Vårt nye antrekk hr allerede skapt misunnelse flere steder - og vi hr fått MYE skryt - vi ser jo helt superlekre ut - meg og William :-)

Tusen takk kjære Siv - du aner bre ikke hvor utrolig mye slikt betyr for meg - så uendelig glad jeg ble :)

Kaoskontrollen hos dere er prikk lik kaoskontrollen hos oss - morsomt ! VI hr akkurat de samme boksene for vask av klær - og det er jo helt genialt! Hr samme bodinnredning også - men der er vi gjerne ikke så unike ;-D

Hadde nesten truffet på dere i dag jeg da - skulle nemlig lunsje med mamm kl 11 - men droppet det! Gikk nemlig tur i nærområdet :-) Hadde vært morsomt - selvom det spørs om jeg hdde gjenkjent deg ?? Du hdde gjerne sett meg der.. hihi :)

Ha en superfin kveld!
Gleder meg storveis til kaffien :)

Klemmer

adales verden sa...

Åhh misunnelig, bor 40 mil unna ikea, så det kan jeg bare drømme om.Skikkelig flink har du vært, en drøm å få alt organisert.
klem
adale

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Jeg ønsker jeg bodde nærmere Ikea altså... Jeg tror ikke jeg får mannen i huset med på flere turer til Ikea med det første... For det er jo ikke sååååå langt til Happaranda - bare 78 mil en vei...

Frøken Lykkelig sa...

Ser det er flere som lengter etter Ikea her... jeg har jo også samme problem. Det er ALTFOR langt unna!!!!!! Ja ja.....
Godt med en fridag for deg og mannen!!!!!
Ha en fin dag i morgen!

Astrid sa...

Eg skulle også ønske at eg budde nærare IKEA... Dei få gongane vi har vore på ikea har vi alltid det same problemet; for liten bil...og vi har Caravelle! ;)
Så smart med dei boksane til skittentøy! Vi brukar våre boksar til avfallsortering, papp, papir, glas og hermetikk, veldig greitt:)

Bodsystem høyrest bra ut! Problemet vårt er ofte at det vert rot i systemet etter ei stund...men gode hyller, bokser, knaggar og skap er uansett godt å ha:)

Ha ein fin dag i morgon!!

Guttemamma sa...

Artig kommentar om boden,høres ut som vår....godt å høre at du har tatt kontroll!!:-)

Anne sa...

Skal si du har fått system i sakene! Lure esker til sortering av tøy! Har samme bodinnredning selv! Praktisk!Koselig blogg du har!

Frk. T sa...

Så smart å kategorisere tøyet på den måten, lurer på om jeg kanskje skal kopiere ideen din;)

Skal på ikea selv på fredag, så da skal jeg se hva jeg finner!:)

Kjempefin og inspirerende blogg du har!

Vennlig hilsen Anne-Lene

CosiFanTutta sa...

Heisan, trivelig du stakk innom meg :o) Jeg har akkurat det samme IKEA-systemet på vaskerommet :o) Det er det eneste systemet guttene mine forstår, og følger, hehe.
Jeg prøver å ha en "hver ting sin plass" filosofi i hjemmet, men det er visst ikke bare jeg som bor her, så....

Jeg bor jo 5 minutter fra IKEA, men jeg er der ikke ofte, akkurat.
Du hadde forresten m+ i sysakene dine også, hehe. Jeg har alt i en bastveske, går ikke an å finne NOE. Ikke at jeg bruker sysakene mer enn en gang i året når mamma er på besøk..
Tenkte jeg skulle begynne å hekle - jeg så en heklevideo på bloggen til Krinkelkroken - jeg og liker så godt sånne bestemorsruter. Vi får se, hehe. Nei nå maser jeg fælt her
Ha en god natt
Cosiklem

Rådyrveien sa...

Har sett disse boksene i bruk et sted jeg var for en god stund siden. Skikkelig god idé til organisering av klesvasken. Har selv 2 skittentøyskurver (til møkrt og hvitt), men det viser seg ikke å være nok. Tror nok jeg må innom Ikea igjen snart jeg også. :D
Klemz!

Fargelykke sa...

åå merker jeg ble litt misunnelig på ordne på vaskerommet... her er vaskemaskinen nett røket så vi har klær ooooover alt....

Perlehvit sa...

Så SMART!!!!!!
-Med de boksene, for det er slike man kan stable, ikke sant??

Åhh du redda dagen min (eller kanskje natta nå..hihi).

Slike må jeg skaffe meg til skittentøyet! Har lenge tenkt å ha kurver(slike høye kurvhyller i stål om du skjønner), men dette var jo kjempegreit!!

Takk!!

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

hehe :) Vi brukte dagen på bruktbutikker ;) Siden vi begge hadde fri, så vart det til at vi prøvde å finne fram alle butikkene inne i byn :) Grusomt dyrt på slike bruktbutikker-som-veit-å-ta-seg-betalt! Men fant nokre godsaker på fretex :) Fin dag :)
Lurt med litt "kildesortering" i skittentøyet ;) Hehe :) Ha ei herlig veke videre og godklem!:)

Giuliana sa...

Peccato non poterti leggere in italiano, il tuo blog mi sembra molto interessante!
Ciao Giuliana

Lynetmor sa...

Hei, så smart det var med de plast boksene med klistremerke på! Ønsker deg en fin dag :-)

linn kr/sykepleier sa...

Kjempe snedig de skittentøysdunkene der. Har lik selv. Genialt. Har selv en bod som skulle vært systematisert, men fortrenger fortrenger fortrenger. Men må vel ta en nærmere titt på han der GORM. ;D

Mia sa...

Deilig med litt "ordning og reda" både i vaskerommet og i boden. Og i så måte er jo Ikea genial, der får men det man trenger av denslags. Men du, vet mannen i huset hvilken box han skal putte tøyet i... om det skal til finvask, varm vask eller...? I så fall er han nok flinkere enn menn flest.

krinkelkroken sa...

Heisann

de boksene er helt supre!Jobber også med å prøve å få en slags orden rundt omkring idag har vi tatt for oss halve garasjen puuuh
Kos med IKEA tur da;)
Ha en fin helg!

minishabby sa...

Hei:)
Ikea ja. Der har jeg også vært denne ua. Puh, tror jeg kunne ha gått der i timesvis. Hadde det ikke vært for en utålmodig danske;)
Lykke til med kaos kontroll. Dette tror jeg blir et flott system.
Og by the way: Gorm er ganske kjekk han;)
Klem fra Elin!

Liv Elin sa...

Så deilig med en fridag sammen da - og ikke så verst å tilbringe den på Ikea heller ! ;)
Så kjekt å få kjøpt inn litt praktiske oppbevaringsbokser til klesvasken !

Har jobbet litt for å få litt orden i kleskaoset vi også ikveld .....kjære vene så mye som hoper seg opp , om man er så syndig å la klærne ligge et par -tre dager - hehe!

ha en flott kveld Siv!:)

Villblomsten sa...

ååå.. sånne bokser har jeg tenkt på å kjøpe lenge :-)

Mulig det må bli en tur på Ikea i morgen :-)

Ha en fin helg :-)

Lene sa...

Så fin blogg du har!
Jeg har vært innom her noen ganger og det er alltid så hyggelig å lese om livet ditt!
Jeg har sendt deg en invitasjon til bloggen min, så kom gjerne på besøk!
Lene.

BøeFjeldberg sa...

Så seilig med nytt bod system da;) Da er det deilig å ha Ikea i nærheten ja. De var ikke dumme de hyllene der, kanskje de blir sånne på oss ogsåi vår kommende bod?;)

Likte den nye ideen for settekassen. Kanskje det blir samme ide ut av mn gamle settekasse om den fortsatt ligger i boden;)

Ønsker deg en vakker helg. Smil fra Miriam

Kort og Søm sa...

"ler"..kjenner meg igjen ang boden..hos oss er det rasfare.. :o)
Tidligere i vinter kom en leke barnevogn seilende ned og traff meg i skulderen..sukk..noe må gjøres. Kanskje en tur til Ikea!?

Hilsen Fredrike :o)

Ida sa...

Hei..!

Vesken er kjempelett å sy - nesten like lett som lysposene - siden prinsippet er stort sett det samme! Har du Tildas landsted?? Jeg mener du finner den samme oppskriften der - vbare i mindre versjon! Det tar sånn ca 30 minutt å sy selve vesken - så kommer hankene i tillegg - men den er iallefall sydd på en liten kveld:) Vi er jo så effektive også vet du :)

Håper du har hatt en superfin helg! Har jo vært skikkelig herlig vårstemnig i været! lovely!

Masse store klemmer til deg! og ha en superfin uke og en kreativ kveld foran.. eller bak.. hihi.. symaskineb :)

Tingelingeling sa...

Veldig hyggelig blogg!! ha ei fin uke!

Anka sa...

Mmmm... elsker orden! Går nok til innkjøp av et sånnt system selv etterhvert.
Lurt med vaskebokser med grader på:)

XXXL sa...

HEI.. legg igjen et spor etter meg her jeg.. e ny på dette med å være inne på disse bloggene.. men morro å lese om alle de kreatie og fantastiske personene rundt omkring.

Ville bare si takk for tipset for kaos konroll.. slike bokser skal jeg anskaffe meg også..

Anonym sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片

 
Blogglisten