29 november 2008

Spiselige & uspiselige pepperkaker

29 nov 006

Pepperkakene som jeg sydde for en liten stund siden, har nå fått sin plass i en rød potte og pynter opp i vinduet.... Lille prinsen hadde jo så lyst på kakekake, som han kaller det :) Så da måtte vi jo trø til med litt bakst. Ehhh vi gjorde det fryktelig enkelt og fjuksa med deigen : den ble kjøpt ferdig på IKEA. Og små mini - pepperkake - former ble kjøpt på Åhlens (løp og kjøp 29 kr). Det var skikkelig stas med baby kaker :)

27 nov 008 27 nov 012

27 nov 018 27 nov 023

Så nå står de i krukker på vinduet på kjøkkenet og frister oss hele dagen :)

29 nov 015

Skal sende med en liten pepperkakebit sammen med julekortene i år, og da er det greit at de ikke tar så stor plass i konvolutten hehe (inspirert av godeste Bodil-Bo)

Ha en vidunderlig lørdagskveld og nyt de to siste dagene av november

hjerte

18 kommentarer:

Guttemamma sa...

Så herlig innlegg!! Har kjøpt sånne små former og gitt de bort sammen med et juleforkle jeg har sydd, fin gave til en liten baker! blir spennende å se hvor lenge glassene forblir fulle...? Klem fra Anette

LYKKEBO sa...

Så koselig med pepperkaker på glass med julesløyfe:) Er ikke komt til pepperkake baking her ennå..Men har en som spør og spør..Så vi får gjøre det til uken:)Og de uspiselige var utrolig søte:)

Ha en herlig herlg:)
Klem**

minishabby sa...

Det var faktisk en veldig god ide å sende en peppekakebit med kortet. Snakk om julelukt a. Hadde jeg fått et slikt kort hadde jeg blitt glad. Kanskje jeg låner ideen din;)

Tiril sa...

Blir Ikea pepperkakedeig på meg og, må nok bruke min tid på andre ting, greit med ferdige deiger, vi får golukt i huset.Koselig når du har de i klare glasskrukker og pynter slik du har gjort med en rød sløyfe rundt.
Ha en fin adventshelg.

Tante Mimmi sa...

Det veit eg...det er berre ein av sortane som hadde blitt gamal i dette huset!
....me er håplause, så eg held att! Men presset er stort, for ferdigKJØPT deig ligg i skapet!;)
god sundag!

Meg sa...

Den store pepperkakebakedagen idag visst? Nettopp gjort rent etter storesnuppas og hennes venninnes bakedag i dag... morro!

Kjempesøte de pepperkakene du har sydd :)

Ha en fin begynnelse på advent imorgen.

Christinas låvebutikk sa...

Nam nam!! Dette så godt ut!
Ha en fin advents helg!;0)

Ann-Cathrin sa...

Veldig fine, både de spiselige og uspiselige:) Vi skal bake pepperkaker i morgen,og jeg har kjøpt sånne små former fra Åhlens. Men jeg hadde egentlig tenkt til å gi de i kalenderen, men tror jeg nå må revurdere det:) Ha en fortsatt fin helg!

Siren sa...

Du er så flink til å sy altså!
Og de pepperkakene var kjempesøte...skulle ønske jeg også hadde slike former!
:)

mali-mo sa...

Hehehee, hadde de krukkene stått her hos meg så hadde de ikke klart seg over helgen en gang ;) Koselig ide med kaker i kortene, kanskje jeg nå kopiere den ;) Har eNNÅ ikke fått tatt bildene en gang, og jeg tror rett og slett at jeg snart må komme igang ;) Får prøve å utnytte dagslyset imorgen!

Her har dagen gått med til et slags vakum over å være ferdig med eksamen. Vi har vært i to stk 2-årsdager og bare flytt på sukkerrush hele dagen. Fikk igrunn juleferiefølelse!

Ønsker deg en kjempefin adventssøndag;)

Anita sa...

Syns det er så koselig med små pepperkaker jeg, men har ikke fått kjøpt sånne fine former da! Kjøpte ett par små igår, men de kostet IKKE 29,- for mange:0} Nå skal jeg på jobb! Ha en trivelig adventssøndag! klem!

ENGEL sa...

herlig!kos deg med søndagen!klæm

AG sa...

Så små søte pepperkaker! Morsomt! Jeg hadde tenkt å lage pepperkakehus i dag, men vi får se hva dagen bringer.
Ønsker deg en fin første søndag i advent! Klem AG

Josefine sa...

Hei:) Så fint det var å ha dem på glass.. kjempefin julepynt. De sydde pepperkakene er jo bare så skjønne..og litt mer holdbare. Ønsker deg og hele familien en flott adventssøndag, klem fra Josefine

Astrid sa...

Las tittelen på innlegget ditt og tenkte på min pepparkakebakst i helga, der eg tok feil av hornsalt og natron... Difor vart det to deiger med pepparkaker, den eine meir smakfull enn den andre;)
Dine sydde pepperkaker er kjempesøte og tek seg fint ut i potta i vindauget:)
Ha ein fortsatt fin 1.søndag i advent!

Julies sa...

Så koselig å ha dem på glass, da !

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så flott innlegg!! Dei kakene ser absolutt utrulig gode ut! :) Skulle gått ann å sendt sånt på mail.. :P hehe :) Det ligg ei utfordring til deg på bloggen min :)Ønsker deg ei herlig adventstid :) Godklem :)

Anonym sa...

Heisann!
De uspiselige pepperkakene dine er noe av det skjønneste jeg har sett på lenge :)

Ha en fin søndag!

 
Blogglisten