30 november 2008

Desember, nå kan du bare komme.... :)

29 nov 028_edited-1

Nå er  siste julegave kjøpt, baksten er i bokser & krukker og huset er blitt julepyntet. Altså klar for en turbo desember :) I morgen begynner jeg å jobbe etter 2 mammapermisjoner på rad, fantastisk deilig å ha ting på stell! Jeg vil heller være positivt overrasket over den tiden jeg eventuelt får til overs... Litt stemningsbilder fra 1 søndag i advent :

29 nov 031 30 nov 064

29 nov 041 29 nov 037

29 nov 027 29 nov 042

Tilda dukkene sydde jeg i fjor, koselig å grave disse frem fra den bortgjemte julekassen :) Like spennende hver gang slike ting blir åpnet, glemmer det man stuer bort... Så har vi selvfølgelig tent 1 lys i dag for 1ste søndag i advent, hurra! Og julekalender fra mormor til prinsen med mange gøye småpakker henger klart til i morgen tidlig, oioioi... Bare så synd det ikke er jeg som får være med på den ohh store åpningen, snufs

Meg og min kjære måtte bare le når vi gravde frem disse hjemmelagde nissene og englene på de nederste bildene. Vi hadde for noen år tilbake et lite juleverksted bare meg, han og rødvinen. Jeg tror ikke vi gjorde noe annet enn å le og le dagen etter... Skal si rødvinen hadde satt seg godt, for de fleste engelene hadde utrolig skeive glorier, håret på skakke... ja de så virkelig rare ut alle sammen (de på bildet er av den bedre sorten, og det sier jo alt hehe). De måtte nesten få sin plass, vekker litt morsomme minner :)

Jeg håper alle sammen får en desember måned med myyyyyyye kos og glede! Ikke så lenge til jeg hopper i loppekassa, har valgt å begynne kl 7 i morgen tidlig og heller løpe hjem til de små ikke så altfor langt utpå ettermiddagen, kjekt med fleksibel arbeidsdag... Hej då

hjerte

36 kommentarer:

Hilde sa...

Masse lykke til med jobb!! Blir sikkert både kjekt og spennende å komme igang igjen! Ha en koselig advents tid!
Klem

Drømmen om en eplehage sa...

Pssst; glorie ;o)

Åååå, det er vel mange følelser nå tenker jeg... Husker selv hvor jeg kvernet før 1. dagen på jobb igjen. Kverner litt enda jeg faktisk. humr!

Koselig julestemning hjemme hos deg da, og helt enig; nå kan dessember bare komme!

Lykke til i morgen!
Klem

moa sa...

hei
ja,her var alt klappet og klart:0)
..lykke til med oppstart på jobb igjen!
klem moa

Maliva`s verden sa...

Skal si du har vært flink til å få unna gjort alt før jobb,ønsker deg lykke til.Sikkert ikke bare bare..å begyne på jobb igjen etter lang permisjon.Men også godt på en måte:)Kaken er en bringebær pavlovi
a`la nigella rawson...himmelsk.
Go uke til deg..
malivasverden

Perlehvit sa...

Masse koselige bilder!:)
Kommer hvertfall i julestemning av å se på bilder rundt forbi på blogger her:)

Lykke til i morgen! Heldig du er som har fleksi-tid!:)

Anita sa...

Så koselig det hørtes ut med voksen juleverksted med rødvin! Søte engler da! Og så koselige minner!! 1. dag tilbake på jobb etter permisjon?? Lykke til! Går sikkert fint! klemmer fra ANita!

Fjordheim sa...

Ønsker deg lykke til på din første jobbdag.
Koseligpytet hos deg. Forstår at det er godtå kunne bruke tiden til ungene og kos nå i desember.
Ha ei flott uke :)

Jorunn sa...

Så flink du har vært da! Ferdig til jul allerede!!! Men når du skal begynne å jobbe igjen nå, så kan jeg tenke meg du er glad for alt det du allerede har gjort :0) Blir ganske hektisk med små barn, jobb og masse juleforberedelser. Heldige og flinke deg, nå kan du bare kose deg resten av tiden! Lykke til med jobbing igjen :0)

Anonym sa...

Heisann :) Tenk at du er ferdig med julegavene...sukk! Jeg har ikke begynt ennå en gang..Huff, det er det samme hvert år! Jeg planlegger å starte tidlig, men av en eller annen grunn blir det løping den siste uken likevel!
Smilte av historien din om englene du og kjæresten lagde sammen i rødvinsrus hihi!! Koselig med ting som har gode minner knyttet til seg!Ønsker deg en fin søndagskveld videre..Det som er igjen av den i hvertfall..Hilsen Kardemomme :)

Min Still By Maia sa...

Masse lykke til på 1. jobbdag.
Så flink du har vært med juleforbredelsene. Så vakkert du har pyntet! Jeg har noen julegaver i boks, men det er mange igjen..

Ha en fin uke! KLEM

Ida sa...

Hei skjønningen :)
Hihi.. ja, vi har ledd litt av denne danglebærversjonen til mini - det har ikke vært med å å redusere denne "bæsj-tiss-promp" - alderen han er inne i akkurat nå! Menmen.. det hører vel med - som alle andre fantesaker vi skal oppleve av disse små uskyldige ungene våre :-)

Jobb imorgen.. såååå superspennende! Kjenner det kribler i magen på dine vegne - merkelig å være vekke så lenge - også plutselig er dagen her ! Må uansett ha MASSE lykke til! Du skal se det blir utrolig deiligmed litt forandring i hverdagen - både for deg og for barna! Skal de i barnehage - eller var det en mormor som har tilbudt seg ??

Kjempefin julestemning hos deg ! Liker miksen din av hvitt, rødt, litt hjemmelaget og litt kjøpt! Du er jo kjempeflink med syingen ! Morsomt med juleveksted og rødvin - det har jeg ikke prøvd før - da vi aldri har arrangert juleverksted før.. hehe.. kanskje til neste år - dette året er meg og alle andre venninner gravide :-) Forøvrig har jeg spilt biljard og drukket rødvin - det kan ikke heller anbefales om du ikke vil være superUsjarmerende og ende opp med dårlig resultat :-) Morsomt var det iallefall!

Tross rødvin og kjærestetull - jeg syntes englene og nissene var kjempesøte :-) Kanskje det er rødvin som skal til for å få frem personligheten i tingene dere lager...fniiis!

Ha en god natt - og lyyyyyykkkkeee til imorgen! Klemmer

[ barn i heimen ] sa...

Her var det koselig, ja! Ikke overraskende:)

Du er så utrolig flittig - og jammen får du ting gjort. Sikkert lurt nå som du begynner igjen!

Sikkert ny hverdag på dere nå. Helt sikkert mange følelser nå som du skal begynne igjen. Håper det blir fint for deg og dere alle.

Det er så kjekt å følge bloggen din. Er innom titt og stadig, men merker den kommenteringa har blitt dårligere. Men jeg er her, altså!

Lykke til med alt som ligger foran, Siv. Gleder meg til å henge opp hjertene dine. Men venter litt enda.

Klem. Cec.

Hulda sa...

Så koselig! Her kan man virkelig se at desember bare kan komme. Flott hos deg!

Mor Kari sa...

Lykke til på jobb i morgen!
Du er lur som har laget julehuset ferdig, det blir alltid noe som må gjøres rett før juledagene likevel.

Kort og Søm sa...

Så koslig det så ut hos dere!!
Lykke til på jobb!! :o)

Guttemamma sa...

Masse lykke til med den nye hverdagen!!! Jula har du iallefall full kontroll på..KLem fra Anette

MODERN COUNTRY sa...

Her var det koselig Julestemning! Og de fine pepperkakene du har sydd, jeg ble så imponert!

Lykke til i morgen, dette blir bra :)
Klem Aina

borghild sa...

Så fint du har pyntet til jul, og så herlig å høre at du er så positiv til å begynne å jobbe igjen:-) (Var ikke helt det selv, husker jeg, he he...)
Og du, den gule kremen er vel en sånn eggekrem, sånn som man også bruker over nøttebunn, heter det suksesskake, tro? (Vi kaller det nemlig bare 'gulkake';-) Iallfall kjempegodt!! Ha en fin fin uke, på jobb og hjemme!! Klem B:-)

Blå-hvit samlemani sa...

Så vidunderlig det hadde vært å hatt alt ferdig slik som deg. Jeg jobber best under press jeg, og hadde nok aldri klart å vært ferdig så lenge før jul.

Lykke til på jobb. Tenker det blir litt av en omveltning.

ANETTESHUS.COM sa...

Sååå koselige bilder!! Dere har fått det så julete og fint:) Advent er e herlig tid!!

HA en fin uke! Lykke til på jobb!
Klem Anette

liven sa...

Lykke til i jobben!!
ting går seg til etterhvert og det er jo koselig å være sammen med kollegaer:O)
så fint du har pyntet til jul!
Får litt angsten når jeg leser alt du har gjort da......
her er absolutt ingenting i boks ennå!
Men er vel av typen som jobber best under press!!
Ha en fin uke og kos deg i adventstiden:O)

innendørs sa...

SÅ bra du rakk å bli ferdig til idag! Koselige bilder - julestemninga begynner for alvor å sige inn nå!!:) Takk for hjelpa ;p

Tror egentlig de kanelstripene heter brune pinner... men syns ikke det var et veldig flatterende navn, så fant på noe annet! hehe! Oppskriften jeg har brukt finner du her:

http://www.tine.no/page?id=28&key=7327&cat=677

Og som enhver julekake med respekt for seg selv, inneholder den 50% smør og 50% sukker!! hihi! Men gode er de, og 1/2 ts kanel er litt lite etter min mening!!Smak deg fram... God unnskyldning til å spise litt deig... !!:)

Nita sa...

Så fint du har pyntet! Synes jeg ser dere to og rødvinen ja, hihi.

Så godt å ha alt i rute da, kos deg :)

My home is my Castle sa...

Så koselige bilder :))
Så heldig du er som er ferdig med julegavene...
Jeg har ikke begynt enda..!!

Klem,Kari

Vibeke sa...

Så koselige bilder fra en ferdigpyntet heim!:o)
Håper at arbeidsdagen ble fin, sikkert uvant...

Klem fra Vibeke

AG sa...

Så flott og julete det har blitt hos deg:) Kjempesøte engler! Det er morsomt og sjarmerende med pynt med en god historie bak:o)
Klem AG

Cathrine sa...

Ja her var det juleglede :-)
Er selv ferdig med julegavene,og det er godt..Men baksten står selvsagt for tur,men den kommer den å...

Må si med enig med julepyntet,man husker nesten ikke hva man har i de kassene på loftet,hehe..

KLem Cathrine

Trines Hus og Hage sa...

Wow, skal si du er tidlig juleferdig! Høres godt ut også. Det så veldig koselig ut i julehuset ditt. Lykke til på jobb!
Trine

CosiFanTutta sa...

Hei, fantastisk koselig bilder. Juleverksted med rødvin, se DET er no for meg. kanskje til og med jeg hadde blitt kreativ, da??
Jeg synes ikke de var skeive i det hele tatt, de var fantastisk flotte!

Riktig lykke til som arbeidende 2-barns mamma. det passet jo ikke så godt sånt rett før jul :o) Samtidig når du er SÅ strukturert at baksten er i boks og innkjøpene på plass så gjør det vel ikke så mye!! Jeg er imponert over deg!

Unknown sa...

Ååå her var det mye koselig julepynt, tenk at du har kommet så langt...! Og all julepynt som vekker gode minner må være med, skeivt eller ikke, hihi ;) Er det morsomt å være tilbake på jobb da?? Sikkert litt rart også :)

Men så heldig du var med julegaven fra Storlabben da...!! Herlig, makro er gøy :) Men har ikke noe slikt her i gården nei, bah! Har et skikkelig speilreflekskamera, men det er ikke digitalt, og det holder jo ikke i disse raske blogge-tider, hehe... Har en drøm om et skikkelig kamera, men har vel ikke råd til det med det første, så enn så lenge får det fantastisk kjipe kompaktkameraet gjøre nytten... Har photoshop da, så kan rette opp litt på lys/fargestikk etc, heldigvis...! Ha en herlig evening :) Klem

Josefine sa...

Hei på deg:) Så koselig her var. Rødt og hvitt og Tilda.. lekkert!
Så flink du har vært å gjøre ting klart før du begynner i jobb..lurt!! Lykke til med jobb start,.. klemmer fra Josefine

Eli sa...

Hei,du har jammen vært flink til og gjøre deg ferdig med juleforbredelser,jeg har ikke begynt en gang ennå,huff..jeg bruker altid og være ute i god tid men ikke i år,men det går vel bra det å.lykke til på jobb da.

Mitt hvite hus sa...

Så langt du e kommet med juleforberedelsen=)
men skjønner jo det når du nå går ut i jobb igjen=) Masse lykke til!

Kos deg i advendtstida du også=)
Klem Kerstin

minishabby sa...

Hei hei!
Gud bedre så flink du har vært til å gjøre deg ferdig med alle juleforberedelser. Men så kan du begynne i jobb uten stress også da. Kjempelurt!
Må prøve meg på veske jeg også. Det er jo så stilig. Så jeg skal studere dine litt mer og herme litt;)
Masse lykke til med jobben.
Klem Elin!
PS: Likte de hjemmelagde nissene og englene:) Morsom historie.

Stine sa...

Bare meg igjen... Ligger en utfordring til deg på bloggen min!

-Stine

Inger sa...

Jøss, skal si du har alt på på stell før jul :-) Mange lykkeønskninger med ny giv på jobben og god jul!

 
Blogglisten