26 august 2008

Litt fra stuen...

Jeg har ikke vist så mye fra huset vårt ennå, så her kommer litt bilder fra stuen vår.
Dette er et funksjonelt hjem uten noen som helst form for luksus.
Det er ikke så lenge siden vi overtok huset, og jeg har ikke fått satt halvparten av ideene mine til verks, men slik er det vel hos veeeeldig mange av dere :)
Gulvet har vi fryktelig lyst til å skifte, det er nå i eikeparkett som er blitt ganske så stygt & hakkete. Men men alt til sin tid :)
Nå når vi har 2 stk smårollinger under 2 år, er det like greit å ha et gulv en ikke er så redd for...Syns ikke det er så lett å henge opp ting på veggene, må være 100 % sikker på hva vi plasserer (er jo litt ubestemmelig av meg....). Så enn så lenge = steriltDet blir en hel del leker rundt om, så det er utrolig greit å samle alt på en matte i hjørnet!Dette vetrineskapet kjøpte vi på IKEA, I love it! Rommer ganske mye, det er så topp å kunne gjemme litt rot bak de hele dørene :)
De 3 trefigurene i skapet kjøpte jeg på marked i Koh San Road da jeg reiste jorden rundt for noen år tilbake. Hadde helt glemt at jeg eide disse, så det var ganske kjekt å plukke de frem fra en bortgjemt kasse...
Rammene har jeg fått av en venninne, kjempefine!
Kjøpte telysholdere på Perfect Home, blir utrolig fint lys! Det er 5 lys på rekke, men med glass på begge sider ser det ut som om det er det dobbelte.... Blir koselig med stearing & telys tid nå utover høsten, hurra!
Ellers rommer skapet alt fra glass, stettefat, lys, servietter, alkohol osv.
Det var litt fra stuen vår :)

Ha en super tirsdagskveld... husk Grey`s Anatomy!

15 kommentarer:

Hilde sa...

Hei! Så hyggelig at du stakk innom bloggen min. Har ikke vært innom hos deg før, men kommer snart igjen, for dette var kjekk lesing! Blokking vil si at man "spenner opp" sjalet (som man må fukte) eller hva man har laget med nåler i utkantene, slik at mønsteret strekkes i fasong. Deretter lar man det tørke slik at fasongen holder seg. Håper du fikk en formening om hva jeg mener!
Hilde

A-H sa...

Fin fin stue!! Nydelige vitrineskap, me like<3

Merete sa...

Hei! Syntes dere har det fint jeg! Og når dere får opp bilder og slikt blir det så hjemmekoselig så. :) Det minner litt om huset vårt. Vi kjøøpte det i april og i dag fikk vi opp vårt første bilde. Så nå gleder jeg meg til å få opp flere så veggene ikke blir så tomme! :)

moa sa...

hei -
så hyggelig hilsen fra deg på bloggen min.
Funksjonelt er tingen når du har 2 små,ja..
Gulv får være gulv,så lenge barna er små, helt enig!
..fortsatt fin kveld til deg!

joanna sa...

Så koseleg de har det heime, lyst og luftig. Kjempe lekkert!

Det ligger noko til deg på sida mi:O)

Ha ein fin fin kveld.

krinkelkroken sa...

Fin og lys stue, likte også vitrineskapene godt;)
Her er det ingenting som er på plass enda, flyttet inn i oktober så her blir det oppussing og styr i lang tid enda;)
Ha en fin kveld:)

Vakkert Liv sa...

Så lyst og flott dere har det da. Jeg er veldig glad i lyse farger. Da senker skuldrene seg etter en lang dag på jobb og alle innrykk blir roet ned.

Jorunn sa...

Den bilderammen og telysestaken var bare helt herlig!! Du er nok ikke alene om å ikke ha satt ut alle oppussingsplaner nei ;0) Vitrineskapet var kjempefint, der har du god plass!

hannemor sa...

Hei, så kjekt med besøk hos meg!! Synes stua di var veldig fin...lys og luftig og med god plass til smålollingene,,,man skal jo ha plass til de også, både til leker og boltreplass. Skapet er fint ja, skulle ønske jag hadde plass til et slikt, for jeg har absolutt nok å putte I det! (o:

ha en fin uke!

My home is my Castle sa...

de vitrineskapene har jeg og sett på. Synes de er så fine :)

Spar gulvet til ungene er større.. Da slipper du å være redd for det ;)

Klem

Karna sa...

Du har det jo kjempe fint, og jeg liker gulvet også jeg da...

Oppevaring får en aldri nok av, jeg skulle hatt minst 10 skap til, men hvor i allverden skal en plassere det? Har fått ryddet litt i skapene i sommer, men fremdeles har jeg ALT for mye...

Trude sa...

Heisann,koselig at du la igjen en hilsen hos meg! Var jo innom deg for litt siden...Koselige bilder fra stuen. Lyst og fint.
Skal prøve den Oreo oppskriften du har på siden din,litt anderledes enn den jeg har prøvd før. Lette jo i mange år før jeg fant oppskrift på den kaken...glemmer ikke en slik kake etter å ha bodd i Usa...(",) vi høres igjen, ha en fin dag!!

♥ Stines hverdag sa...

Så fint du har det i stuen din! Lyst og luftig!
Ha en fin onsdag!

Solveig sa...

Du har ei kjempe fin stue! Synes det er fint når det ikke blir for mye på veggene. Men noe må man jo ha;) Jeg bruker også laaang tid på å bestemme meg, må være helt sikker på at her skal det henge!

Anonym sa...

Hei, her var mye fint. For et flott hjem dere har. Likte bloggen din, besøker deg snart igjen.

Så fint det ble med tallerken hyllen på barnerommet.

Jeg legger en link til siden din på bloggen min, så følger jeg med videre.

Cecilia

 
Blogglisten