27 august 2008

Begynnelsen på et prinsesse rom...

Jeg fant en tallerkenhylle og en settekasse lignende hylle på fretex...... som nå er ferdigmalt og fått sin plass på prinsessens rom, hurra!
Tallerkenhyllen huser de koselige, gamle bøkene fra barndommen til min kjære. Tror det er lurt å få bøkene opp i høyden så de ikke blir ødelagt med det første :)Gleder meg til de små blir store nok til at vi kan lese på sengen. Nå går det i pekebøker for eldstemann, og myke bøker for minsten :)

Jeg ble skikkelig inspirert av Borghildpia`s Babushka dukker, så da var det frem med Tilda boken og symaskinen. De ble dessverre ikke så flotte som Borghild sine eller de i boken, men men de får duge enn så lenge.... Måtte bruke det stoffet jeg hadde liggendeDet kommer sikkert litt mer spennende pynteting etterhvert, man tager hva man haver!

Jeg hadde en plan om å tråkle loppedmarkeder nå i høst for å finne barnebord med stoler til. Nå var jeg så heldig at mamma kjøpte dette til meg på Europris. Ikke nok med det, hun fant en skjønn liten barnebenk til :Ikke verst :) Har jo en god del andre andre loppisting jeg ønsker meg, så nå kan jeg stryke det fra listen, ingenting er bedre enn ett prosjekt mindre i hodet eller hur?!
Tapeten kom ikke helt til sin rett på bildene, den er ikke så dominerende i virkeligheten.Lille prinsessen skal flytte inn her neste helg, så det blir spennende å se om hun trives :)
Dette er bare starten, så nå må jeg på jakt etter gardiner og oppbevaringsplass. Iallefall godt å komme igang....
Man blir jo aaaaldri ferdig med å innrede rom & dekorere, eller hva???

21 kommentarer:

Nina sa...

NYDELIG!!!!!!

Astrid sa...

For eit fint rom!
Sikker på at det er nokon som gledar seg til å flytte inn på eit slikt koselig rom:)

LillaLykke sa...

Takk for fin kommentar hos meg :) Dette rommet var jo helt fantastisk! Stilig tapet og lekre små møbler! :)

Anka sa...

For et rom. Her hadde jeg trived hvertfall! Råtøff tapet som man kan trives med i mange år. Fra man er litta prinsesse til "stor" jente.
Takk for kommentar på siden min.
Ha en god kveld.

Fru Fjeldhammer sa...

Bærre lekkert... likte veldig godt den tapeten!!

Huset på kollen sa...

Superfint barnerom, og kjempefine hyller! Jeg har 2 tallerkenhyller selv som skal males, men jeg er treig med å komme i gang. Det er første prosjekt av sånt slag, og jeg er ikke helt sikker på fremgangsmåte ennå :)

Takker også for kommentarer hos meg, veldig hyggelig!

Vakkert Liv sa...

Så heldig du er da som får møbler rett på døra :)
Det ble virkelig fint på prinsessas rom. Mange koselige bøker som hun kommer til å elske om noen år. Gled deg!!

borghild sa...

Så fint prinsesserommet blir!! Og jeg synes Babushka-dukkene dine ble fine også!!:-)
Jeg har også vært og sett på det barnesettet med stoler, bord og benk på Europris! Det var jo veldig billig for så mye, men så hadde jeg nesten glemt det. Jeg må kanskje innom igjen for å se om de har flere igjen... Ha en super onsdagskveld! Klem B:-)

Ingunn sa...

Så fine ting du har funnet!!Er på utkikk etter en tallerkenhylle jeg også!!! Blir sikkert en fryd for den helldige å bo der inne!!;)

joanna sa...

For eit vakkert rom, med ein nydeleg tapet! Må bare spørre: Kor kjøpte du tapeten ? Den var råfin!

Pulsatilla sa...

Dette blir kjempefint! Veldig lurt å lage barnerommet før prinsessen din får alt for mange egne meninger, jeg snakker av erfaring. Flotte oppussingsprosjekter du viser med de to hyllene.

(har foresten samme vitrineskap som deg fra Ikea, superpraktisk for oss som lever med leker på stua :-))

sandra sa...

koselig barnerom:) og takk for komentar på min side:) det var så kjapt at du ikke fikk sett når bildet ble redigert, å d var mye finere;) hehe!!

Anniche ♥ Annas Rom sa...

SÅÅÅÅÅÅ flott det ble!!!!

Karna sa...

Så fint rom!!! Veldig praktisk og fint med tallerkenhylle til bøker, tiden går så fort, så det er nok ikke lenge til du får lese litt til dem på sengen..

Bergheim sa...

Åyy for et koselig prinsesserom !!! Tusen takk for kommentar i bloggen min. Nå har jeg vært på rundtur hos hos deg og funnet det både trivelig og nyttig. Masse fine bilder, gode oppskrifter og nyttige tips.Tusen takk for at du deler det med oss. Ha en fin dag.

Alven sa...

Hei :-) Så mye fint du har på siden din!! Likte godt kurven :-) Og rommet ser jo ut til å bli kjempefint :-) tror jeg også må prøve den keken der :-) den så veldig god ut :-) Og ligner ganske mye på den de har på peppes pizza :-) Husker ikke hva den het. Ha en fin dag :-) Legger deg til på siden min :-)

A Seaside House sa...

Kjempekoselig rom, alltid koselig med ltt hyller også:)

lilleann sa...

ååå det ble kjempe fint!!! :) Driver selv å pusser opp og ordner til på min lille gutts soverom...artig!

Sologbolig sa...

Koselig rom for ei lita prinsesse. Her blir honok glad for å få lov å flytte inn. Ha ein fin kveld!

Karina`s hjem sa...

Likte veldig godt den lille benken:)
kjempe søt!
Hun kommer nok til å stortrives:)

AnnePanne sa...

Lurer på hva slags tapet du har på veggen på barnerommet, den falt jeg veldig for.

 
Blogglisten