31 juli 2008

Rart hvordan ting endrer seg...Her er et lite glimt fra soverommet vårt. Da vi overtok huset for 1 år siden, var det en grusom farge på veggen, en blanding av turkis & grønn, huff. Det første vi gjorde da vi flyttet inn var å male 3 strøk med fargen Letthet, det ble et helt annet rom :)
(heldigvis....)
Vi investerte i en ny extra lang seng, nye extra lange sommer & vinterdyner (min kjære er en høy mann), og nytt deilig hvitt sengetøy.
Det kostet, men tenk hvor mye tid en tilbringer i sengen (vi gjør iallefall), da er det greit å unne seg litt luksus syns jeg.
Nattbordet og lampen er fra Ikea, som sikkert utrolig mange der ute har maken til.
Og interiørblader er alltid kjekt å titte i på sengekanten, så kan en drømme seg bort...

Så til saken : jeg har en mormor som har heklet og heklet og heklet alt mulig til meg opp gjennom tidene. Fant dette heklede sengeteppet jeg har fikk for maaange år siden som jeg har stuet bort :Får litt dårlig samvittighet nå når jeg tenker på at jeg kanskje ikke helt brydde meg så veldig den gang jeg fikk det. Men mormor lever ennå, så jeg skal huske på å takke henne ordentlig :)
Tenk for et arbeid, vet ikke om jeg hadde hatt tålmodighet til dette....

5 kommentarer:

Tove sa...

Så koslig blogg du har! Likte så godt den nye "bloggeplassen" din:) Og så mye god mat/ kaker da.. Og nydelig sengeteppe moromren din har heklet til deg. Det må du absolutt ha fremme ja:)

Kommer snart igjen!

Jorunn sa...

For et nydelig hekleteppe! Men det er vel gjerne sånn at når man blir litt eldre setter man mere pris på slike ting. Både fordi man ser arbeidet som ligger bak, og fordi man ser nostalgien bak det. Fort deg og fortell det til mormor :0)

Anonym sa...

Nydelig teppe din mormor har heklet til deg, mange som misunner deg det. Det er ikke mange som hekler slike tepper nå lenger, det tar sin tid å lage et slikt.Enig med jorunnslilleverden, fort deg å fortelle det til din mormor, hun blir nok veldig glad.

Astrid sa...

Nydeleg sengeteppe!
Eg skulle gjerne hatt eit slikt...
Og så er det spesielt når ein har fått det med nokon ein er glad i, det er ikkje heilt det samme med eit masseprodusert fabrikkhekla teppe!
Koseleg blogg du har forresten:)

Anonym sa...

toognislops xaikalitag diemiarar [url=http://usillumaror.com]iziananatt[/url] Jakhoilla http://gussannghor.com NexelildLiami

 
Blogglisten