30 juli 2008

Litt shoppings...


Det blir for varmt å være i solen hele dagen, så jeg bare måtte bare ta meg et lite shoppeavbrekk, me like!
Med 2 stk voksne og 2 små barn, florerer det med håndklær på badet (det føles iallefall slik). Ikke alltid lett å vite hvem som har brukt hvilket. Min kjære klarer aldri å holde styr på dette, og klager sin nød. Men nå blir det enklere med barnehåndklærne iallefall :Syns de var litt skjønne til prinsessen og lille gutt... Disse ble kjøpt på KID for en billig penge. Kanskje Mr Heeerlig blir fornøyd nå?
Kjøpte meg også en serviettholder. Utrolig grei å ha stående på bordet eller med seg ut i vinden uten at de blåser i alle retninger :Serviettene er faktisk fra Meny, ikke så verst som sommer-servietter...

Ellers har jeg spraylakket en stor kurv, malt et strøk på et bord, vasket MYE klær, heklet på teppet jeg holder på med, drukket øl på terrassen med naboene og vært med mann og barn.
Så man kan si det har vært en innholdsrik dag! Da er det deilig å legge seg da...
God natt

2 kommentarer:

sa...

Hei!

For en koselig side du har da! De der Sarah Bernard'ene MÅ jeg bare prøve!

Skal si det ble fint med den nye pulten - og det gjorde seg virkelig med hjertet på skapet. Kreativ dame du :-)

Jeg lengter også etter loppiser, og har meldt meg på sånn sms-varsling om når og hvor det skjer...

Jeg har ikke klart å sitte så mye å blogge i varmen, men kommer sterkt tilbake siden. Har faktisk leid inn en Feng Shui-dame for å hjelpe med å innrede. Gleder meg til å bli ferdig og se hvordan det blir. Og gleder meg til å følge videre med på bloggen din ;-)

Jorunn sa...

Fælt så effektiv du er i varmen da! Jeg orker bare å sitte i skyggen jeg :0( Så herlige håndklær du kjøpte, og serviettholderen var også kjempefin!

 
Blogglisten