27 juni 2010

Shoppiiiiing

Jeg har virkelig komt inn i en god shoppemodus for tiden... Har noe med årstiden å gjøre tror jeg. Visakortet går i dvale om vinteren og yrer til på vårparten. Akkurat som eieren av kortet :)
Det har blitt en del sommerplagg til store & små, hårstrikk & klemmer til mini (forbruksvare... hvor blir de av...), forundringgaver til de små, og interiørstæsj. Det er små ting, men de trekker fort ned "disponibelt beløp" på konto`n gitt :)
I helgen var vi på marknadsdager i lokalmiljøet, og der blir man jo alltid lurt av : 70 %, halv pris, prisras +++. Men men kjekt er det når man føler at man har "spart så mye penger" hehe.
Elsker GH Interiør, der er det så utrolig mye fint at jeg ikke tør bevege innom så ofte. Jeg får jo bare lyst å kjøpe hele butikken.... Så er dere på Os litt utenfor Bergen må dere ta turen innom!!!
Plukket med meg en Bruka skål. Min kjære sukket tungt og bare pekte på alle de andre skålene vi har i skapet... Syns denne var fin jeg :)Sjokoladen i skålen er denne :Var gode disse, følte meg nesten litt sunnere...

Jeg gleder jeg meg til norske jordbær kommer for fullt, da blir det nyrørte bær i denne koselige glass skålenDobbelt sukk fra siden, ENDA en skål!

10 kommentarer:

Lappeline ♥ sa...

Heisann1
Trøsten er at du er ikke alene om å ha en slik mann...hi hi
GH er en flott butikk og kan ikke gå ofte inn der.Altfor mye fint..

Ha en fin kveld

Klem

Anonym sa...

He , he kan vel aaldri få for mange skåler vel?!:-)
Ha en fin start på uken,
klem Hege.

@afjo72 sa...

Hehe, man kan aldri få for mye ting og tang i kjøkkenskapet :o)

HildeL sa...

Med så flotte skåler, tåler ein eit lite (eller stort) sukk frå gemalen..... :-)

Hanne Margrete sa...

Man kan aldri få for mange skåler!!!
Og jeg er selvfølgelig enig i at Gh er en super butikk,men mye dyrt da,så er ikke der ofte.. Men nå har jeg fått et gavekort der som jeg gleeder meg til å bruke! skal gå en dag jeg har god tid til å nyte alle de fine tingene:)

Charlotte - FO² sa...

Fiiiine skåler, og du fristet virkelig med sjokolade bildene... nå må jeg ut å se om jeg har noe selv her.... hehe :)

Anonym sa...

Hei! Jeg har gitt deg en beautiful blogg award :-) (med betingelse) håper du tar utfordringen :-)). Men du må se på bloggen min for jeg vet ikke hvordan jeg skulle videresende det til deg:-) mulig du allerede har fått en slik du med din fantastiske fine blogg ..:-)) . God natta!

Siren sa...

Så utrolig koselig blogg du har! Og takk for kommentar på bloggen min:) Kjempestas med egne navnlapper - blir gøy å se dine og! Hilsen fra Siren

Synnøve sa...

Halloisen! Hehe, samme her, kortet har fått kjørt seg i vår/sommer...! Men det går mye i ting til baby her da, mye morsommere enn å kjøpe til meg selv ;) Og ja, vi skal til Roseby i sommer! Kommer til helga i jazzen, når er det dere skal? Hadde vært kjekt om vi møttes :) Klem!

Drømmen om en eplehage sa...

Heia!

En skål er ikke bare en skål. Hver og en til sitt bruk, og noen brukes også bare til pynt. Så det så! hihi!

Skal du til Ålebyen altså... så koselig da!

Hotell har jeg jo ikke bodd på her, forutenom på bryllupsnatten. Da valgte vi Rica Parken Hotell.
Eller hva med Hotell Brosundet rom nr 47 ? Da får dere sove i Molja fyr.

Link:
http://www.brosundet.no/default.asp?menu=45

Min favoritt restaurant er XL Diner på Skateflukaia(der har de utsikt mot fyret også), eller om dere er glad i asiatisk så er det god mat på Orient i Kongensgate.

Linker:

http://kunde.123onweb.no/xldiner/index.php?sideID=258&languageID=no

http://www.orientbar.no/


Si fra om du har tid til en tur innom eplehagen også da. Har både kaffe, te og vann =)

Tuddelu!

 
Blogglisten