05 mai 2010

Mini makeover + bursdagsgaverMåtte bare ta litt bilder i dagslys med solen som flommet inn vinduene :)
Jeg har alltid hatt lyst på en flott 5 arms lysestake, men har liksom ikke helt funnet noen jeg liker. En liten tur på Fretex, så ... svisj... hadde jeg kjøpt denne... til kr 15 (!)Med litt Chrom spray, så ble den skinnende og flott. Den fungerer iallefall midlertidig :)

Fredag hadde jeg en liten bursdagsfeiring, og jeg fikk såååå mye fint! Utrolig kjekt å ha bursdag må jeg si. Etter at jeg har fått to små, er det ikke så mye penger jeg bruker på meg selv lenger :)
Her er litt av det jeg fikk :2 rosebuketter + orkideebukett av min kjære, *smelt*Så fikk jeg denne utrolig flotte lykten, passer fint ved siden av oliventreet.Likte kjempegodt denne uteserien med lykt og blomsterpotte + blomst. Vet ikke helt hva blomstene heter. Men nydelige er de iallefall :)Og blå Green Gate mugge, love it!!!
Hmmm tenk deg vaniljesaus/fløte + jordbær til sommeren eller rett og slett pynting med markblomster... Har en mistanke om at denne kommer til å bli mye brukt :)

Ellers fikk jeg litt vin, treningsklær, herlig dusjsåpe, penger... Da har jeg jammen fått litt av alt! Jeg føler meg nesten litt bortskjemt hehe. For pengene har jeg allerede kjøpt meg litt sommerklær, gleder meg noe utrolig til å ikke luffe rundt i ullsokker lenger. Og det er heldigvis ikke lenge igjen... Hurra!

Ha en strålende flott kveld alle sammen , det skal jeg :)
*Siv*

12 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med dagen!
Lystestaken ble kjempe fin!
Klem Igi

Herman Grans ♥ sa...

Gratulerer med overstått :)
Kjempefin lysestake! Gøy å finne sånne kupp ;)

Fjordheim sa...

Gratulerer med overstått dag. Så mye fint du fikk. Jammen er du heldig.
Lysestaken ble flott. KJempefint med slike messingstaker som sprayes slik at dei passer bedre til resten av interiøret.
Ha en fortsatt flott vår :)

Inger-Lise sa...

Gratulerer med dagen på etterskudd.
Så mange fine ting du har fått! Blir fort fokus på ungene her også og så glemmer jeg meg selv, så det er koselig å få noe til mor også. :)
KLEM

lillelise sa...

Gratulerer med vel overstått dag!
Flotte bursdagsgaver du fikk, og lysestaken ble kjempefin
Ha en fortsatt fin kveld

Hilde sa...

Gretulerer med overstått! Så masse fint du fikk! Her i huset er der barnebursdager som står for tur.. Begge i løpet av tolv dager- vi begynner på søndag! Ha en fin uke! Hilde

Minka sa...

Grattis med vel overstått..flotte gaver du har fått, du fikk jammen litt av alt og..klems.

minishabby sa...

Gratulerer så mye med bursdagen som var. Flotte ting du har fått deg. Og jeg sier som deg. Det skal bli deilig å slippe og loffe rundt i ukksokker. Gleder meg til varmen kommer:)
Ha en fin dag i dag.
Klem Elin!

Livy sa...

Gratulerer med vel overstått! Så mye flott du har fått! Det er deilig med bursdag :)

Ønsker deg en fin dag! Klem fra Livy

Glede sa...

Grattis med overstått! Så mye fint du har fått. Er enig med deg i at det skal bli godt å pakke bort ullsokkene.. Ja takk til capri, kjoler og strålende sol!

Riviera Maison Molde sa...

Vi ønsker deg en herlig fredag, og riktig god helg:)

Vårhilsen fra
damene hos Riviera Maison Molde:)

CosiFanTutta sa...

HEisan, gratulerer med dagen, SOLID på etterskudd! :o)
Masse fine og sikkert velfortjente presanger. Imponerende hva man kan få for 15 kroner. Jeg finner aldri noe på Fretex, derfor går jeg ikke dit (hmmm, kanskje derfor jeg ikke finner noe??)

Ha en fin, fin helg og flott søttende!

Cosi

 
Blogglisten