10 april 2009

51 stk ferdig, 26 igjen...Aiaiai kan ikke skryte på meg at det går fort med dette hekle-sengeteppet mitt... Har jo brukt en evighet! (ikke lett å innse for en utålmodig sjel som meg)
MEN langtidsprosjekter er langtidsprosjekter, det har jeg jo sagt til meg selv hele veien (ikke er jeg så flink til å lytte til meg selv heller skjønner jeg hihi).
Det hadde bare vært så deilig å være ferdig :)Inspirasjonen fikk jeg fra den fantastiske hekle-mesterinnen Synnøve, bare sjekk her. Hun hekler jo det ene teppet etter det andre, utrolig kjapp på labben er hun!
Sengeteppet skal jeg ha på sengen på gjesterommet. Jeg har funnet ut at jeg trenger 77 stk lapper, høres ikke så fryktelig mye ut, men lappene er store.
Til nå har jeg heklet 51 lapper og dvs at jeg "bare" har 26 igjen + montering. Det er godt det er påskeferie, kanskje jeg kan telle litt fort ned?! Bare disse smårollingene kan sitte litt i ro og leke...
Jeg håper ellers alle har en fabelaktig flott påske sammen med familie & venner, vi koser oss glugg i hel og slapper av til den store gullmedaljen!
Ingenting er bedre enn å kose seg i her hjemme når vi har vårstemning, sol, sjø, hvitveis og engangsgrill med pølser på i umiddelbar nærhetHej då og ha en fortsatt fantastisk flott ferie

23 kommentarer:

aase sa...

Wow, for en jobb!! Utrolig at du har tålmodighet til slikt!! Jeg hadde nok aldri kommet så langt nei.....Gleder meg til å se det ferdig!!

ha en fortsatt vakker solrik påske!! vi koser oss hjemme noen dager vi!!

Anka sa...

Så flink du er! Har et mål om å lage sånn jeg også. Det blir bare så fint. Nå driver jeg å lage såper:) Nyt påsken!

Monicas sa...

flink flink..ha nettopp hatt nån innlegg på mitt teppe.....det e kjedelig,men det bli jo fint....ska kom innom her å se det ferdige resultatet, ja, førr du legg det vel ut? go påske

LIVS LYST sa...

Lykke til og tenk på hvor koselig du har det mens du strikker. Det er jo det som er kos, det også! Og så fint det blir når det er ferdig. Jeg syns det rett og slett var litt trist å bli ferdig med mitt. For plutselig kunne jeg ikke kose meg med å holde på med det lenger. Så jeg sier: nyt prosessen! Den er en del av kosen.

Hilsen Ljo :O)

elisabeth sa...

Åh, du store alpakka, jeg har bare tenkt tanken å lære meg det...."#¤%&/()! men dette ser jo riktig så lekkert ut:)

FORTSATT GOD PÅSKE til deg og dine!!!!

Anonym sa...

Hei og hå....

Fant bloggen din da jeg bar innom en annen blogg tidligere i dag, og da jeg så at du holdt på å hekle bestemorruter så måtte jeg innom og titte. Driver selv å hekler slike, men vet ikke helt hvor mange ruter jeg må ha før jeg er ferdig...vet bare at jeg har mange igjen.....jeg har nemlig bare 40.
Kan bli spennende dette :)

Når jeg først var innom bloggen din så måtte jeg jo lese litt av det andre du har skrevet om, og jeg synes virkelig du har en flott blogg. Kommer gjerne innom bloggen din igjen :)

Ha en fin påske.....

Stoltzen2012 sa...

Det verste med å hekle disse teppene er jo å sy de sammen.. Jeg holder på med et selv.. men det er bare babyteppe, så det er ikke fullt så mange ruter :o) Jeg liker best å se lyset i tunellen;) Fortsatt god påske! :)

Hilde sa...

Nesten ferdig jo! Nydelige farger. Ha en fortsatt fin påske. :)

Carpe Diem sa...

Så flott, grattis med å ha kommen så langt;)
Er igang med eitt eg og, men har berre hekla 25 lappar, og dei er små... men teppet skal til gjengjeld ikkje vere så stort, eit lite eit til leikehytta i hagen;)

Anonym sa...

Så flott teppe! Gleder meg til å se det ferdige resultatet!

minishabby sa...

Hei hei:)
Skal bli spennende å se det ferdige teppet. Litt av et prosjekt d er i gang med. Litt misunnelig for jeg har også veldig lyst til å hekle et sånt teppe. Men tror ikke jeg har tålmodighet til det.
Kos dere og ha fortsatt en flott påske.
Klem fra meg!

Rikke sa...

Ja man blir alltid i godt humør av nye interiør magasiner:)
Ser ut som om du har hatt en flott påske i god været!
Lykke til videre med teppet..litt av en jobb, men det blir sikkert veldig bra!!
Rikke:)

Englefryd sa...

Hei hei.
Tusen takk for kjempe koselig kommentar inne på bloggen min. Kjekt at du tok turen innom, så fant jeg veien hit også.
Utrolig lekkert teppe du hekler. Jeg har også kjempe lyst på et sånt teppe, så nå tror jeg at jeg må spørre svigermor om å lære meg å hekle, hehe.
Så kjempe god ut den daim is kaka du hadde oppskrift på her tidligere. den tror jeg må prøves ut:-)

LIVS LYST sa...

Så gøy! Ja, vi må prøve å bruke dem til noe fint som vi kan ha glede av leeeenge!!

Ha en fin kveld!
Hilsen Ljo :O)

Malin sa...

Hei!!

Så koselig du kikket innom meg, og ville bli med på konkurransen:)

Lykke til!

God klem Malin

Vibeke / Mammas Hus sa...

Det aller beste med bordet, bortsett fra størrelse og utseende er at jeg betalte 300 kr for det. :))

Flink du er, med lapper. Sånt imponerer meg!! ;)
Ha en flott mandag (med søndagsfølelse)...

Vibeke

Prinsesse Elin sa...

Du har noe som ikke finnes hos meg: Tålmodighet:O) Dette her er supert. Gleder megi til å se når det blir helt ferdig. Klem fra Elin:O)

Fotballmamma sa...

Superflink!(:
..og tålmodig!

Tove sa...

Ja, det tar TID å lage slike tepper. Og det er ikke alltid lett å akseptere for utålmodige sjeler nei, hihi

Ha en flott siste fridag!

Kort og Søm sa...

Mange lapper gitt...men jeg syns du er flink jeg!
Blir spennende å se teppet ferdig :o)

Ps.så fint bilde!

Hilsen Fredrikke :o)

Ida sa...

Hallais :) Så utrolig koselig å høre fra deg! Har hatt påskeferie - og regner med det blir litt lenger mellom minuttene jeg tilbringer på laptopen på fanget ! Her skal det forbrennes fett og nytes solstråler i de kommende uker - så da blir det mindre kreativ tid og bloggetid! Menmen.. så er jeg plutselig tilbake :)

Håper du har kost deg masse masse i påsken - ble teppet ferdig ? Veldig spent på å se det ferdig - blir sikkert kanonfint :)

Jeppjepp - jeg er ledig anytime og klar for litt skravling og noen kaffidråper :) Just give me a pling :)

klemmer

Anita sa...

Så flink du er, tenker du snart er feridg med lappene jeg, og da er det jo bare resten igjen;0) Vil gjerne se det ferdig! Klem!

ANETTESHUS.COM sa...

Wow! Så flink du er!! Litt av en jobb?! Lekre farger:) Gleder meg til å se bilder av det ferdige teppet! Det blir sikkert kjempe-flott!!

Ha en fin kveld! Herlig og inspirerende blogg du har!

Klem Anette:)

 
Blogglisten