06 januar 2009

Da var vi back in business igjen....

Heihei alle sammen!
Da var jeg tilbake etter en liten bloggepause.... Heldigvis er den travle tiden over, jammen meg ikke lett med denne julestriden :)
Selv om det er kjekt med julegaver, juletre, julesnop, julekos osv osv. så syns jeg det er fryktelig deilig med rutiner i hverdagen igjen!
Jeg har ikke fått gjort så mye spennende siste tiden utenom å jobbe og løpe hjem til mann og barn, for så å kubbe på sofaen etter barnas leggetid.
Heldigvis er lysten der til å sette i gang med alt mulig rart, jeg har en laaaaaaang liste! Må bare leite litt etter energien :)
I morgen begynner minstesnuppa i barnehagen, utrolig rart. Hun er jo liksom den lille prinsessen ennå.
I den forbindelse trengte hun diverse stæsj, og da hadde mor all verdens unnskyldning for å shoppe litt, hurra
Til samlingstundene trenger hun en liten pute å sitte på, og jeg fikk streng beskjed av min kjære : "vær så snill, ikke noe prinsesse/Bratz/Hanna Montana/rosa - aktig"... Jeg fant en fargerik pute til halv pris på KID (litt rosa ble det, men det får han tåle)Og så ble det er søt liten matboks :Litt rosa den også, men men hun er jo jente :)
Så da er vi klar for morgendagen, kanskje det blir tid til en liten shoppingrunde etterpå. Hadde vært kjekt å finne noen salgskupp....
Håper på en mer aktiv bloggeperiode nå fremover, jeg har virkelig savnet å stikke innom dere! Snakkes snart

16 kommentarer:

Ida sa...

Hei min herlige :)

Den puten var jo rå :) Var litt usikker på om du hadde investert i en litt nyansert utgave av en "rastafa"lue til deg selv ett lite øyeblikk ;-)

Godt å ha deg tilbake igjen - du sprer så mye glede i blogglandia - føler jo energien fra deg via det trådløse nettet:)

Jeg har hatt litt jernteppe når det kommer til kreative ting å lage - noen tips? Er gått litt lei av tavler og dukker kan du si ;-)

Kllllllleeeeem

Lisemoren sa...

Hei, puten var veldig fin. Det ligger noe til deg inne hos meg : )

Christina sa...

Hallo!
Skjønner at det har blitt en liten bloggpause! Måtte ha det selv.. Ble rett og slett litt formye en stund.

Så gøy med barnehagen. Jeg gikk litt bananas da snuppa mi begynte i høst. Da ble alt lilla!! Hihi.. Lys og mørk. album, perm, regntøy, hånklær osv! Tenkte at det var greit fordi da vet vi hva som hører til på barehagen. :) Hihi.. "tantene" hadde visst aldri sett så gjennomført utstyr noen gang.. Hihi.. Er det noe jeg er så er det gjennomført DILLETE!! Hihi..

Ha en flotters uke!
Klem
Christina

Klaffen sa...

Næmen så fine ting da! Tenker prinsessa blir glad og fornøyd. Mamman kan shoppe!! Håper barnehage opplevelsen blir umiddelbart godt motatt og at dagene gir deg masse energi og glede. heldigvis blir det lysere for hver dag. Klem

Anette {foreldremanualen} sa...

Heisann! :-)
Den puta likte jeg kjempegodt - skikkelig kupp det der!

Ha en fortsatt fin dag! :-)

Synnøve sa...

Så fin matboks:))

Trivelig og ha deg tilbake:))

Hilde sa...

Godt nytt år til deg! Spennende med en liten prinsesse i barnehagen! Masse lykke til. klem

LYKKEBO sa...

Velkommen back! Og godt nyttår! Lenge siden jeg har "blogget" med deg nå.. Har hatt det så tarvelt i julen har ikke blitt noe særlig blogging på meg heller.. Men håper det blir bedre fremover nå (etter denne litt "heftige" jobbuken..)Har så MYE jeg vil gjøre med vet ikke hvilke ende jeg skal begynne i!!?? Og så hadde det jo vært utrolig kjekt om vi fikk til dette bloggtreffet vi har snakket om..Nå som den travle tiden er over..Kanskje i februar? Kjempe tøff pute til prinsessen! Og for en søt matboks...:) Masse lykke til med barnehage start!
Klem--------*

Frøken Lykkelig sa...

Hei vennen!!! Jeg håper dere har hatt en flott jul og at dette året som vi er inne i blir et supert år på alle måter. Jeg håper dere har det bra alle sammen! Jeg skulle også bare si at jeg har nå laget meg en blogg hvis du vil titte innom av og til. http://frkenlykkelig.blogspot.com
Jeg synes også det er godt å komme igang med hverdagen og rutiner igjen. Full rulle i butikken og vi har det bra alle mann!! Vi snakkes :-)

Ida sa...

Hallais og god morgen! Her sitter jeg og venter på at lillemann skal våkne - er rart med det derre - når de ikke vil sove er du dautrøtt og når de sover så benytter man ikke tiden selv til å sove ! Jaja.. jeg har jo ikke så mye på planen i dag akkurat.. bortsett fra rugingen da ;-)

Jeg har nøyd meg med å låne bøkene (og være veeeeeldig sen med innlevering) fra Tone F på biblioteket. Har faktisak ikke kikket i Tildas julehus enda - så jeg tenkte at siden dette er min måned (fyller år på lørdag!) så skal jeg unne meg den og den nye boken hennes :) Vet du om det er andre som har den utenom Panduro? Lanseres den i vanlige bokforretninger også, montro?

Tuuuuusen takk for mange fine tips - de terningene tror jeg faktisk jeg bare MÅ forsøke meg på! Det er jo helt genialt for en som om ett halvt års tid kanskje vil bygge og en på 4 år som sikkert vil rase de ned.. ingen harde kanter og ingen merker i gulvet med andre ord..hihi :-)
Babbyteppe med lommer var heller ingen dum idé... tror jeg må fundere litt på den :) Igjen, TUUUUSEN TAKK min kjære :)

Ha en superfin dag på jobben, for ett vær i dag! Hadde håpet på å våkne opp til sol og herlig snødekke - men nå er det mørkt - tåkete og SLAPS! Jaja, man er ikke bergenser for ingenting ;-)

Klemmer

HildeS/Frøken Fryd sa...

Hei hei.
Ja det er godt når kvardagen er tilbake, sjølv om eg storkosar meg med jula også:)
Koseleg pute og søt matboks du kjøpte til prinsessa.
Litt rosa får han vel tåle...hehe.
Ha ein finfin dag.
Klem H

Nita sa...

Det var en skikkelig freesh pute, til å bli ordentlig glad av :)

Håper det går fint med Prinsessa i barnehagen :)

Ida sa...

Hei igjen! :) OOOPS, jeg tror jeg fortjener en plass på galehuset... hihi.. jeg kom ut av dusjen i formiddag og kom på denne kommentaren fra min lillebror - da det sa litt KLIKK eller SKURR, eller noe i den duren ;-D Også tegnet den seg litt selv egentlig ;-)

Cars ja.. haha.. jeg kan den utenat! Lillemann har en rekke effekter og blir ALDRI LEI! Cars trusene var VELDIG til hjelp ved bleieslutt ..haha!

Leker som er poppis nå for tiden! DEFINITIVT modellerskitt! Det finnes jo en rekke utstoppere og forskjellig stæsj for å lage forskjellig mønster o.l, det er veldig populært. Ellers er han veldig glad i å leke med biler. Har ett bilteppe og en bilgarasje stående i stuen - der befinner han seg store deler av leketiden. Han har også ett løperhjul som er såååå populært at vi måytte gi opp kampen om "kun uteleke!" - det er med overalt :-) Det har to hjul bak og er liten i størrelse - så det er med andre ord helt genialt. Kjøpte det på Toys r' us for en billig penge. Ellers elsker han å stikke innom biblioteket for å låne nye bøker - har funnet ut at det nesten er bedre å gjøre det slik enn å kjøpe bøker - han liker litt variasjon på det området iallefall! Og sist men ikke minst - duplo, lego og perling. :-) Dupolen er mest populær, sikkert fordi perler og lego er mer finmotorisk og krever litt mer konsentrasjon ;-)

Extra-leker på Gullgruven har godt utvalg av modellerskitt+tilbehør, perler (sånne store) og duplo som ikke koster all verden :)

Lykke til i jungelen av ting å produsere..hihi.. har vært der jeg også! Idag har jeg sydd to gardiner, en foran vaskemaskinen og en over stellebordet + en kjøkkenklut (som skal være til pynt..hihi)

Sneiks! Klemmer

Jeanette sa...

Hei hei!!

Først må jeg bare si det at det var utrolig spennende å titte på denne bloggen!!
måtte få med meg alt som var:-)
Og det må jo sies at du er utrolig KREATIV!! Likte godt det du hadde gjort på barnerommet...og de lysene i bunt m/tekst dyppet i kaffe...vannvittig stilig!! Gjett om jeg stjeler den ideen fra deg:-)

Er ganske ny blogger selv, så er ikke så mye på min blogg enda, men ta gjerne en titt...og det er alltid koselig å bli kjent med nye mennesker...

Takk for titten:-) Jeg titter nok innom igjen..

Klem Jeanette

Millas hem sa...

Wow, vilka färger! Det behöver man, som en kontrast till allt det vita ibland!

kram Camilla

Camilla sa...

Herlig pute. Og matboksen kunne jeg tenkt meg også, men da hadde vel veslepusen konfiskert den. :P God helg til deg også!

 
Blogglisten