22 desember 2008

Et lite livstegn....

Ja jeg er i live, hurra!
Det har bare vært en ganske så travel tid de siste ukene, men det var jeg forberedt på!
Noe jeg ikke var forberedt på var den utrolig store haugen med klær som hoper seg opp når man ikke trakker i hjemmet hele dagen (har vært i mammapermisjon de 2 siste årene, og da har man tid til slikt hihi).
Det er utrolig kjekt å jobbe igjen, full rulle og bånn gass. Og så er det hjem til fulle rulle og 2 snåttiser etterpå...

Søndag var en etterlengtet fridag, og da skulle vi finne på noe kjekt med ungene. Ikke noe særlig for 2 små å trakke i søndagsåpne butikker. Så vi fant på en skikkelig anti jule aktivitet : akvariet i Bergen2 åringen vår er fryktelig opptatt av krokodiller for tiden : krokodillesang i barnehagen, krokodille figurer, krokodillemat osv.
Da vi fortalt under frokosten at vi skulle se krokodiller, trodde han at han skulle få spise krokodillesnop (du vet de oransje og sorte i løsvektsnop), det ble jo litt krokodilletårer da han skjønte at det ikke ble noe av...
Men han kom fort i humør igjen da han fikk sett de levende krokissene, det første han sa var : faaali (farlig...). Huff ja pass fingrene!Vi var med på matingen av de minste krokodillene også, det var kjekt. En del mus gikk med :)
Snart kommer en haitunnel på akvariet, det gleder vi oss til!

Nok om krokodiller og haier.
Jeg skulle egentlig bare en kjapp tur innom for å ønske alle en riktig så :I morgen blir det jobb, pynting av juletre, julegavebytting, Grevinnen & Hovmesteren, rødvin & siste finish før julaften. Det er kjekt med jul, men jammen godt å få det unnagjort også.... :)

17 kommentarer:

Anita sa...

Riktig god jul! Klemmer fra Anita!

Ida sa...

Heisann snuppa! Der var du plutselig ja! Akvariet er såååå kjekt - har sesongkort vi..hihi.. så vi er på fornavn med de fleste krokodillene! Christoffer er også utrolig opptatt av dem !

Her i stuen er julen kommet godt i gang! Igår skulle jeg egentlig brenne mandlene 'dine' - i dag skulle jeg også det - og i morgen er deadline siden de skal i gave - så jeg benytter siste dagen til det!

Har vært MYE sykdom her - Christoffer har vært hjemme i over en uke nå - og har blitt dullet så mye med - at jeg tror han spyr om jeg spør om en suss til :-)

Ha en superdeilig jul - nyt dagene sammen - og SLAPP AV!!!

Mange gode og varme juleklemmer fra Ida

Ann-Cathrin sa...

Så ut som en veldig koselig dag. Så hyggelig å gjøre noe annet i denne i juletid og:) Ønsker deg en god jul.

Anette {foreldremanualen} sa...

Akvariet i Bergen er skikkelig stas - der trives vi både store og små!

Ha en fortsatt fin førjulstid! :-D

LYKKEBO sa...

Ønsker deg og dine en riktig god jul! Kos dere masse og nyt de koselige dagen som kommer:)

Juleklem fra meg**

Guttemamma sa...

Riktig god ju til deg og dine og!! KLem fra Anette

Malla sa...

Er bare innom som snarest for å ønske deg og dine en fredelig god jul og et godt nytt år!

Skjønner godt det med kleshaugen som vokser ... her vaskes det tre til fem maskiner hver dag! Hvordan dette skal gå når jeg starter i jobb etter mammapermisjon tør jeg ikke tenke på.

Så heldig dere er som kan ta turen til Akvariet i Bergen. Har vært der en gang da jeg var på skoletur i syvende klasse. Får sette det opp på ferie ønskelista.

Klem fra Guri

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Hehe :) Skjønner godt at du har hendene fulle :) Tar på å starte på jobb igjen ja, men kjempeflott at det er kjekt :)

Ja, akvariumet i bergen er kjekt det :) Vi var der for første gang, på 1 bryllupsdagen vår :) Artig :) vi får sjå ka vi finner på 2 bryllupsdagen.. :) Endå ei stund til sthans.. :) Vel, det sola har snudd, så vi er på rett vei.. :)

Det var nok stor opplevelse for han å sjå krokedillene :) Bra dei ikkje går løse her i Norge.. ;)

Ønsker deg ei herlig juletid :) Ha ei super Jul. Sender deg ein god juleklem :)

Prinsesse Elin sa...

God jul til deg også. Ønsker deg og familien en fredfull og flott julehøytid. Klem fra ELin:O)

aase sa...

Ønsker dere en fredelig og vakker julefeiring!!

Juleklem fra Aase

Karna sa...

God Jul til deg og dine også!

Tove sa...

Ynskjer deg og dine ei riktig god jul og eit strålande nyttår! Det ser ut som det er klart heime med deg! Her vert det golvvask i førmiddag og så skal juletreet inn. Seinare i dag skal vi ha den tradisjonelle julegrautmiddagen, så vert det berre kos og kanskje ein og annan gjest. Håper julenissen har med noko fint til deg.... God jul!

Klem, Tove

Tove sa...

Ynskjer deg og dine ei riktig god jul og eit strålande nyttår! Det ser ut som det er klart heime med deg! Her vert det golvvask i førmiddag og så skal juletreet inn. Seinare i dag skal vi ha den tradisjonelle julegrautmiddagen, så vert det berre kos og kanskje ein og annan gjest. Håper julenissen har med noko fint til deg.... God jul!

Klem, Tove

Anonym sa...

Akvariet i bergen er virkelig flott!
Vi har familie der og har vært noen ganger på Akvariet..Gøy for både store og små :)
Ønsker deg og familien en riktig god jul!
Julehilsen fra Kardemomme :)

Fjordheim sa...

Ønsker deg og dine ei riktig god og fredfull julehøytid :)

Anka sa...

Jeg var i akvarie i Bergen for ganske mange år siden men det var så gøy! Fin avveksling for ungene:) Kos deg videre i julen og nyt den.

A Seaside House sa...

Så koselig med akvarietur, kos dere videre med jule- og nyttårsfeiring:)

 
Blogglisten