21 september 2008

For en deilig dag!!!

Endelig en produktiv dag :)
Det har gått litt trått den siste tiden, liksom ikke hatt tid til noe som helst...
Så dagen i dag har vært helt super!

* Jeg ble lokket med på dag 2 av loppemarkedet som ble en fiasko i går. Det var såvidt jeg turde vise meg, siden jeg var Sinte-Siv i går hehe (se forrige innlegg)
Heldigvis ikke så mange folk i dag, så det var deilig å bare kunne kikke litt rundt etter småskatter.
Kjøpte med meg litt forskjellig, noe ligger klar til å spraylakkes. Så det får vi vise ved en annen anledning!

Jeg syns ikke Zalo beholdere er noe til pynt, så jeg kjøpte denne flasken med tut. Nå ble det litt koseligere på diskenMåtte bare kjøpe denne koselige matboxen :Prinsen har fått fargestiftene sine i boxen allerede, og syns det var kjempegøy å tegne :)
Ikke så mye som skal til....

* Jeg har fått strikket ferdig en barselgave + begynt på et sjal i julegave, dette mens de små sov søtt på dagen. Man må smi mens... ja du vet!

* Har fått komt litt i gang med Digital Scrapbooking som jeg har hatt lyst til å begynne på leeeenge.

* Et speil jeg kjøpte for en stund tilbake har fått ett lag med spraylakk.

* Mannen i huset har hatt fri og har disket opp med raspeballer, nam nam.
Og så har vi gått oss en lang tur med racervognen :Denne Phil & Teds søskenvognen anbefales på det sterkeste hvis noen av dere får 2 stk tette smårollinger. Også helt topp som singelvogn... Begge to stortrives å sitte slik :)

* Prinsessen har fått sin 1ste tann i dag, hurra. Og prinsen har vært i storslag.
Da er det bare såååååå kjekt med barn, skikkelig kvalitetstid :)

Nå er det snart leggetid for de små og da skal jeg hoppe på flere prosjekter. Ellers kanskje bare slenge meg på sofaen med litt digg & ta livet med ro.
Det er jammen meg heeerlig med slike dager
Nyt de siste timene av helg alle sammen

22 kommentarer:

Torunn sa...

Herlighet....for en vogn! Skjønner verden har gått fremover siden mine var små ja :-).

Lurt med en dispenser til zalo. Sliter med den estetisk stygge flaska jeg også.

Klem Torunn

moa sa...

jammen har du fått unnagjort mye,ja..
sånne dager er som du sier:heeeeerlige :0)

klem

LYKKEBO sa...

Wow for en dag! Er fantastisk med sånne dager! Går liksom rundt med den gode følelsen;) Huff, jeg har ligget litt på lat siden noen dager.. Men i morgen er det ny uke med nye muligheter;)! Har lyst å begynne på litt jule greier.. så vi får se.. Hadde sikkert vært lurt å lage en liste over alt man skulle gjort.. Begynt på julekortene snart!? Må bare finne ut hvordan bildene skal se ut..og hva de skal ha på seg.. He-he.. Mye å tenke på.. Lyst å fortelle meg hvordan lager man digital scraping?:) Ser det er mange som lager det, og de er jo kjempe fine..

Ha en fortsatt deilig dag:)
KLem**

ENGEL sa...

vogna så skikkelig smart ut!!!!!ha en flott kveld!

liven sa...

Åh du ....den der så ikke jeg:o)
Vi har nok sikkert passert hverandre i dag du og jeg:o)
I dag kjøpte jeg bare stolen og lampen!! Lampen kom de bærende inn med og jeg bare dyttet frem mannen min!! Den der skal jeg ha.......!!!
Stolen er blitt pusset og har fått et strøk grunning!! Den blir nok litt sånn passe shabby:o)

Ha en fin kveld:o)

Charlotte - FO² sa...

Det var kjempe smart da, har lurt litt på om jeg skal finne på noe til zaloen jeg også. Din var kjempe søt da :) Loppis er kjempe moro, men når det skal bli på den måten blir man jo litt irritert. Har også vært på loppis i helgen, handlet ikke stort, skulle ha noen flere norges glass og dem er det jo overflod av, så det fikk jeg :))

Dagny- Heim sa...

Imponert!!! Rett og slett imponert. Korleis i alle dagar får du tid til alt dette, samstundes som du har to små....??! Wow! Hugs å ikkje bruk opp alt overskuddet på ein gong ;-)

Ha ein fin kveld!

My home is my Castle sa...

Så herlig å lese at du har en sånn herlig dag :))
Det har jeg og hatt ;) Vi har hatt besøk av vårt minste barnebarn på snart 3 måneder og har bare kooost oss :)))

Ha en fin kveld

ANETTESHUS.COM sa...

Wow! Så produktiv du har vært! Jeg er imponert:) Vi har bare kost oss på hytta i dag i det fine været ... altså; ikke gjort noen ting. Men man trenger noen slike dager iblant også!

Ha en fortsatt fin søndag kveld!
Klem Anette

lillelise sa...

Hei!
Hørtes ut som en herlig dag! Så godt med slike dager. Har fått gjort en del selv i helga mens vesla har vært hos pappa'n sin. Spraylakken kom i hus, så en god del messing har fått en make over.

Den vogna var skikkelig flott!

Ha en fortsatt god kveld

Huset på kollen sa...

Høres ut som en super søndag, herlig! Og skikkelig kul vogn, så noen i dag med stor ryggsekk i det bakerste setet. Tenkte at det var jo ganske lurt, og funderte på om de hadde kjøpt vognen for å bruke den sånn eller om det "hørte til" et barn oppi der :)

Anonym sa...

Jeg vet dette kanskje er litt på siden, men "bråker" din vogn mye?? Vi har twin-utgaven og jeg synes fronthjulene lager så mye lyd fra festet...Takknemlig for svar! Imponerende tempo du har;)

Mari sa...

Åh, er det ikke bare herlig når alt flyter? Det er skikkelig kick og man får så mye energi av det. Merker at det er få av de dagene hjemme hos oss nå. Jeg er faktisk så kanonsliten at jeg er på nippet til å dåne.. Kanskje du kan fortelle meg en solskinnshistorie om at det blir bedre?? Altså når minstemann blir litt eldre? Nå er det henholdsvis 3,5 mnd og 2 år og 2 mnd....

Et lite hjertesukk fra sliten småbarnsmor..

Fru Fryd sa...

Åå du høres så fornøyd ut, at det er en fryd!! :0)

Kos deg med alle prosjektene og den gode følesen av å ha vært produktiv for det fortjener du!! Ha en fin uke.

Klem fra meg til deg:0)

Anka sa...

Hei hei. Så irriterende med frekke loppis sniker!!! Kjenner jeg blir litt små stressa av å gå på loppis på grunn av sånne frekke sniker. Du fant nå hvertfall noe annet fint da. Var på loppis både Lørdag og Søndag men dårlig fangst... En lampe til hytta. Thats it. dessuten var de faktisk kjempe dyre der!!! Litt av moroa er jo å få det for en billig penge men ikke der å prute var heeelt uaktuelt! Er nok loppis neste helg også:) God kveld.

mali-mo sa...

Så glad jeg ble av å lese at du hadde hatt en sånn super dag! Kjenner følelsen, nr tingene går på skinner, overskuddet er der og man i tillegg får gjort unna ting. Sånne superdager er godt å ha med seg!

Her har det blitt mer en vi-harker-oss-videre-med-det-går-nå-fremover-og-iallfall-bedre-enn-uka-som-var-dag :) Sykdom sitter litt i ennå, samtidig som vi har en umasse med pågående ting nå. Alle timeplaner og tidsfrister ble jo satt helt ut av spill ettersom vi var syke i en uke....og nå må vi komme ajour igjen :) Men dagens deadline på oppgaven har nå holdt, så vi er ved godt mot ;)

Kanskje det blir et loppis på meg neste helg også? Men det må være et litt mindre kranglete et enn det du havnet på under her! Huff!!!!

Ønsker deg en fin uke!

Melissa sa...

Så flott en vogn!
Den tar jo nesten ikke plass, smart :D

Klem

Livy sa...

Heisann!
Oi så mye kjekt dere har kost dere med! Liker loppis altså, men bare hvis jeg finner noe å ta med hjem! Den vogna ser helt super ut!!

Trappen vår maler jeg med hvit oljebasert gulvmaling, den skal visstnok være slitesterk og bra. Nå har jeg malt 6 strøk på trinnene og snart 4 på rekkverkene så nå håper jeg det holder - ellers blir jeg "sure-Livy" en stund *he*he*

Ønsker deg en super mandag!
Klem fra Livy

Josefine sa...

Så kjekt at du fikk en bedre erfaring med loppemarked da... Artige ting du fant, lur ide å ta zalo over i en finere flaske!

Ønsker deg en fin mandagskveld.

klem Josefine

Anonym sa...

woow.. du har virkelig stått på :)
har aldri fundert særlig over at zaloflaska ikke er det vakreste på benken - men her skal den også byttes ut etter å ha blitt inspirert av deg :)

Ha en fin kveld!

GundaM sa...

Ja, loppis er gøy! Ha en fin kveld der ute med dine;0)

Som mine dager er sa...

Takk for tipset når det gjelder Zalo på en ny måte. Genialt. Ellers har jeg en oppvask kost som jeg fyller Zalo inni, og hver gang jeg vasker noe så trykker jeg på en knapp også renner det litt Zalo ut. Den er genial altså ;-)

Klem.

 
Blogglisten