29 august 2008

Kasseprosjekt ferdig.......Jeg fikk som tidligere nevnt en mengde eple & appelsinkasser av mamma, og har vært fryktelig usikker på hva jeg skulle gjøre med dem... Male alle hvite (er i hvitt modus for øyeblikket), eller om jeg skulle beholde de med text på natural. 2 av kassene fikk et kort vikariat som skokasse i gangen, men de fikk sparken gitt.
Her kommer resultatet :Mineralvannkassen samler tomflasker på kjøkkenet, flasker & ølbokser har en lei tendens til å bare bli stående på kjøkkendisken....


Nå er det ikke så fryktelig lenge til kulda setter inn, så veden ligger klar i appelsinkassen ved peisen!


Her er terapikassen min i tv-stuen, det er den jeg lengter etter når smårollingene har tatt kvelden. Interiørblader, hekletøyet og et teppe å slumre under mens tv durer i bakgrunnen, deilig :)


Gangen har fått seg en minimakeover...
To av eplekassene malte jeg hvite. Eller rettere sagt, jeg malte et strøk med grunning og så var jeg egentlig fornøyd. De var ok når de var litt "røffe"...
Den siste lille kassen ble også malt, og den huser hjemmelagde tøfler & sokker til gjesterbesøkHmmm det er fortsatt august og jeg har klar tykke sokker og ved. Jaja det er like greit å være tidlig ute :)

Nå har jeg pådradd meg et nytt storprosjekt... eller tenker iallefall mye på det.
Gangen er for øyeblikket i en merkelig gul farge og trappen er i furu. Så jeg har fryktelig lyst å male alt hvitt, tenker på det hver gang jeg går opp trappen og det er ganske så mange ganger for dagen!
Er det noen av dere som har erfaring med å male en trapp?
Blir trinnene veldig glatte? Kanskje ikke helt heldig når en har små barn. Men jeg har så lyst så lyst... Når jeg får ting for meg, klarer jeg liksom ikke tenke at "det kan jeg jo gjøre om noen år..."
Jaja jeg får gå i grubleboxen, terapikassen roper på meg :)

Da må dere ha en fabelaktig helg alle sammen
13 kommentarer:

Ingunn sa...

Dette ble sikkelig fint!Smart og beholde noen av kassene i med den orginale fargen/teksten. Synes det er det som er litt av sjarmen med disse gammle kassene jeg....Men den hvite gjorde seg veldig bra som skoskap!!

Ha en superduper helg!

liven sa...

Så tøffe kasser!!
Du må ikke male de med skrift på!!
De var jo bare så fine:O)

Lurt å bruke disse hvite til skoskap da.......
Ang. maling av trapp så blir det nok ganske glatt ja.....
Min er beiset og lakket utenpå:O)
Har vært litt knnall og fall ned den trappen........

Ha en fin helg:O)

Tove sa...

Så mange bra måter å bruke de KULE kassene på! Og terapikasse, det var en god ide:) Må kanskje ansaffes her i huset også:)

Når det gjelder trappa di, så hadde jeg bare gjort det tror jeg. Har du tid og energi vel og merke:) Vi har en trapp som er hvit, men selve trinnene er beiset og lakket. Mao glatt! Og fireåringen min har aldri dette i den. Nå passer vi selfølgelig på å gå sammen med henne de fleste gangene, men ellers er hun "drilla" i å gå rolig, holde seg i veggen og ikke minst å se hvor hun setter beina:)

Skal bli morro å se hvordan trappa blir til slutt:)

Kos deg masse i helgen!

Vibeke sa...

Har vært inne på bloggen din maaaaange ganger og storkost meg hver gang så det var så koselig å se et lite "spor" etter deg hos meg :0)
Så kjekke kasser!Stilig både med og uten maling(grunning).Likte terapikassen din ekstra godt :0)
Når det gjelder trappen så har jeg ikke noe erfaring med malt trapp men med malt gulv og det har blitt veldig glatt.Skal også gjøre noe med trappen som vi har, den er lakkert for et halvt århundre siden(ser iallefall slik ut).Det jeg kommer til å gjøre er at jeg maler hele trappen utenom selve trinnene, de skal jeg "kle" med sisalteppe.Har sett dette hjemme hos noen og det var innmari lekkert og IKKE glatt.

Lykke til med trappen(og avgjørelsene).

Ønsker deg en fin kveld.

Hilde sa...

Så heldig du er som har fått de kassene! Det er så kjekt med sånne ting som kan få et annet bruksområde enn de egentlig har!
Ha en fin helg!

HildeS/Frøken Fryd sa...

Ååå for nokre flotte kassar.
Eg samlar på trekassar og har ein del som eg bruker som skohylle, til oppbevaringa av luer og vottar og mykje anna.
Eg har mala nokre av dei kvite inni, men utpå får dei vere slik dei er:)
Ha ei finfin helg:)

Unknown sa...

O grønne misunnelse på disse kassene dine altså, hihi... :) Og de ble kjempeflotte i hvitt som skohyller! Kjempegod idé :) Mja, jeg har lest noe om malte trapper som blir veldig glatte. Du får ha på de små antisklisokker til enhver tid da...! Og gi et par til han store også, knis ;)

Ja mamma også, hun er litt satt ut av at jeg plutselig styrer med alle disse tingene jeg hadde null interesse av før, hehe! Men men, jeg synes det er gøy da, prioriteringer og interesser endrer seg jo etter hvert... Kos dere masse i helgen, klem til deg, han store og de små også :)

Tove sa...

Eg har tenkt mykje på desse kassene dine, og må seie eg synest du har gjort heilt rett! Resultatet vart fantastisk bra! Og misunnelsen veks....

CosiFanTutta sa...

Du er super kreativ!!! Du bor jo ikke så langt unna, kanskje det smitter :o) Ha en fin dag

Anonym sa...

Malte trappetrinn blir grusomt glatt ja. Men du kan kansje feste noe på selve trinnene og så beholde resten av trappen malt?
Kassene ble flotte, smart vedkasse :)

Miss.T sa...

Flotte kasser !!!! stilig som skoskap også !! : ) smart ide.

Kristins Hus sa...

Hei
Kjempelurt. Har en gammel kasse jeg også, ble inspirert !! :-)
Hilsen Kristin fra Kristins Hus

Charlotte sa...

Kassene var en strålende ide altså! Så fint det ble kassen som skohylle!! Fikk stor inspirasjon til å tenke kreativt:) Gøy å ha noen prosjekter på gang! Ha en fin helg! Hilsen Charlotte

 
Blogglisten