11 august 2008

Jeg trenger hjelp....Her er de flotte fruktkassene jeg har fått av foreldrene mine. Jeg var sikker på at de bare var i tre, og hadde bestemt meg for å male de hvite og bruke de som skohyller i gangen... Elsker jo hvitt :)
Men nå ble jeg veldig usikker, se de fine detaljene på kassene :Så jeg testet ut hyllene uten å ha behandlet de :Nå må dere ikke studere skoene her da... Mye joggiser og crocs, ingen Manolo Blanic sko her i gården :)
Hva syns dere, skal jeg male de hvit eller la være?
Er ikke helt sikker på om jeg syns det ble noe fint, men likte så godt kassene...
Har tenkt lenge på å kjøpe skoskap, slik at skoene er ute av synet. MEN ble inspirert på en eller annen bloggside, og trodde at det ville passe inn hos oss. Nå er jeg usikker, typisk!
Har noen andre lignende kasser som skal males og brukes som bokhyller på barnerommene. Har dere tips til andre settinger kassene kan passe inn i?

Hmmm har alltid ment mandager er litt rare, liksom så vanskelig å ta avgjørelser : "vet ikke helt hva jeg har lyst på til middag jeg", "tror kanskje jeg har lyst å trene i dag... nei tirsdag er bra dag, " har jo litt snacks igjen etter helgen, kan heller spise sunt i morgen..." osv osv

Så i dag har jeg en slik ubestemmelig dag, hjelp meg!

19 kommentarer:

Jorunn sa...

Såå fine kasser! Jeg ville ikke malt de!! Slik de er nå har du noe som er originalt og som ingen andre har :0)

Mummimamma sa...

Jeg syns kassene var kjempefine, du må ikke finne på å male de!!
Er ikke helt sikker på om jeg likte dem som skohyller jeg da.
Tror kanskje jeg ville brukt de til å ha pledd og evt puter i?
En kunne du kanskje hatt ved peisen til å ha ved i?
Eller om det er plass til interiørblader i de, kan det bli stilig å ha de som bladkurver ved sofaen?
Jeg ville hatt de liggende jeg da, ikke stående.
Men for all del, var artig med de som skohyller også, så det funker helt fint sånn også! =)
Herlige kasser!

Unknown sa...

Hm... Nei, synes definitivt ikke du skal male dem! De var jo veldig spesielle :) Men skjønner hva du mener, de passet kanskje ikke helt der til sko. Om du har noen andre du kan male hvite passer de kanskje bedre der til det.. Kan du ikke bruke disse til noe på terrasse/veranda, ha blomster og/eller potter i etc? (Stående på samme måten, som et slags display, og kanskje helst under tak ;) Hm, ikke lett dette, på slike ubestemmelige dager, hihi... Lykke til!! :)

Huset på kollen sa...

Jeg synes dette var veldig stilig, og ingen andre har maken! Synes det er sånne personlige touch som setter en prikk over i'en på interiøreet, og stemmer altså på ikke male :)

Haust sa...

Eg har òg liknande fruktkasser, nokre bruker eg til sko, og nokre til bøker. Eg har ikkje hjarte til å male mine i alle fall. :)

CosiFanTutta sa...

Maler du de hvite ligner det alle andre har. Synes de var stilige akkurat sånn som de var. Smart å bruke det som sko-hylle. Blir så imponert over kreativiteten - ikke min sterke side :o)

Anne Mette Lie sa...

Nydelige kasser! - ikke mal dem! Synes forslaget om å bruke dem til blader, puter, pledd (- eller blomster!) var lurt!

Tove sa...

Kjære deg! Eg misunner deg fruktkassene dine, meir enn du kan ane.... Historia er som følger: eg fann nokre gamle margarinkasser i ein kjellar. Eg var 15 år yngre enn no, likte kassene, men synest det var dumt med alt som stod skrive på. Dei matcha jo ingenting på hybelen, så eg tok malarpenselen fatt og kassene vart kvite og svarte. Ein onkel av meg, som er svææææært god med antikvitetar, fekk tåresprett då han såg kva eg hadde gjort! Han hadde sjølv slike kasser som han hadde kjøpt hos ein anitkvar for maaaaaange hundre kroner. Kassene var nemleg i fin stand, og med originalteksten var det verdt ein fin liten sum. Og det hadde eg altså klart å øydelegge.... Vel, vel, no veit eg betre og gjer ikkje slikt igjen. Behald dei nydlege kassene dine utan å male dei, men bruk dei gjerne til noko anna enn sko. Vert sikkert fine som bokhyller til fargerike barnebøker, kanskje kan du dekkje innsida med stoff i fargar som framhevar dei flotte motiva og bruke dei til garn o.l., kanskje kan du sette dei oppned på terrassen og bruke dei som bord! Må vere ypperleg til to rødvinsglas, eit stearinlys og nattemørk himmel.... Som du ser har eg mange idèar, kan hende passar ingen av dei til deg, men for all del: IKKJE MAL KASSENE! Men har du kasser som ikkje er så fine som desse to, så hadde eg gjerne mala dei. Då vert det ja takk - begge deler! Lykke til med valget...... PS! Gler meg sjølvsagt til å høyre om den endelege bestemmelsen her på bloggen....

sjåkråka sa...

IKKE MAL!!!!!!!!

A-H sa...

For et nydelig teppe du har laget, skulle ønske jeg fikk til også.............

Vakkert Liv sa...

keep them as they are!!
De ble jo knallltøft :)

My home is my Castle sa...

jeg henger meg på trønderpia..det blir bare lekkert :)

Tara sa...

...totalt hekta jeg og...
skulle jo begynt med dette for lenge siden;)
bare synd døgnet har så få timer...

Blå-hvit samlemani sa...

Ikke mal kassene...

Jeg har en kasse på trappa på terrassen med blomster og ulike skåler på. Syns det er kjempefint..

Charlotte - FO² sa...

Tusen takk for kjempe hyggelig kommentar på bloggen min :)

Åååå fy søren, de kassene var råååfine. Du må ikke finne på å male dem nei. Morsomt som skohylle også.

ha en super dag.

klem

Noralill sa...

Hei, kassene dine var kjempefine! Eg har sjølv nokre slike, men dei har stått ute i regn og vind og er ikkje særlig brukande lenger...

Trur eg er einig med Tove, Ikkje mal dei, men om du ikkje synes dei passar heilt inn så bruk eit fint stoff og kle dei anten innvendig eller utvendig..Fint papir kan òg brukast.

Lykke til!

TM sa...

Gurimalla for noen fine kasser! Kunne virkelig tenkt meg de! Du bør ikke male de.

Inger-55 sa...

Hei! Kom plutselig innom siden din! Masse fint her ja.
Kassene var kjempefine! Du må IKKE male dem! Jeg ville brukt en som vinkasse, og den andre til bader eller puter og pledd! Jeg har arvet en gammel trekasse som jeg har vinflasker i. Gjør seg godt på kjøkkenbenken. Har forresten lagt ut bilde av den på "gammelbloggen min".
Ønsker deg en fin dag!

Tove sa...

Utrolig stilige kasser, syntes de passet flott inn:) Du burde ikke male dem nei, de var altfor fine til det:) ( tenk at JEG sier at noe ikke burde males...:))

 
Blogglisten