20 juli 2008

Mitt første innleggHer kommer mitt første interiør / hobby / hverdagsliv - blogginnlegg , hurra!
Jeg har hatt en personlig blogg et års tid som kun har vært for mine aller nærmeste, og har en liten stund fulgt med på alle dere andre bloggere der ute. Dere er UTROLIG inspirerende....
For ikke lenge siden kjøpte vi oss et hus, og hva er vel bedre enn at jeg er i mammapermisjon for øyeblikket?! Kremt kremt to tette småbarn gir jo ikke så mye tid til overs for mor & far, men man får jo gjort noe mellom slagene :)

Har vel aldri helt funnet helt ut hva vår stil er, men det begynner å falle på plass nå etter at jeg har lusket litt rundt i bloggverdenen. Det er jo så mye fint der ute!!! Og jeg gleder meg vilt til loppis sesongen starter nå til høsten... Har mye plass til mange funn, så det blir spennende å se nå fremover om vi klarer å begrense oss. Min kjære er litt skeptisk til alt jeg planlegger, men heldigvis er han lett å få på gli :)
Gleder meg spesielt til å innrede barnerommet til vår lille prinsesse på 4 mnd

Bildene over har jeg tatt av blomstene som bugner i hagen til mor, har dessverre ikke noe å skryte av rundt vårt eget hus ennå... Det kommer det kommer, alt til sin tid!

2 kommentarer:

ENGEL sa...

flott blogg!nå har jeg lest alle innlegene,og du er herved lagt til på minliste!kjempeinspirerende!!!!

ENGEL sa...

flott blogg!nå har jeg lest alle innlegene,og du er herved lagt til på minliste!kjempeinspirerende!!!!

 
Blogglisten