19 desember 2010

Så tar man det man har....

Desember måned er en skikkelig travel måned både på jobb og hjemmefront. Jeg er alltid godt forberedt når det gjelder julegaver, de er stort sett ferdig strikket/heklet/fotografert/kjøpt til 1 desember. Men ting som : St. Lucia feiring, nissefester, baking i barnehagen o.l. kommer alltid like overraskende :)
Da hjelper det ikke hvor mye forberedt jeg er i denne måneden!
I år har jeg vært flink å bruke mye av det som er i hjemmet, det hoper seg skikkelig opp på hobbyrommet etterhvert...
Julekortene lagde jeg selv i word, enkelt og greit.


Bildet er tatt på 17 mai av alle ting...

Det er alltid like kjekt å pakke inn gaver, og på hobbyrommet fant jeg gråpapir, hvit papirduk, rødt bånd og juleklistermerker. Man finner mye rart bare man leiter litt hjemme :)
Til og fra lappene er små passfoto av de små som jeg printet ut. Så reiv jeg bare langs kanten for å lage de litt røffe.




Jeg har personalansvar for 6 stk, og syns det er veldig kjekt å lage en liten ting som takk for iherdig innsats. I år har jeg strikket en julekule til hver (mønster av Arne og Carlos). Så håper jeg ingen av disse får med seg dette på bloggen før jul.... Slik ser de iallefall ut, en koselig syssel foran tv apparatet :)



Og så har jeg en samarbeidspartner som er utrolig kjekk å ha, så han får en liten pose med hjemmelagde Sara Bernard nam nam nam (her er oppskrift).



Godt med alt som er gjort, så er det bare til å fortsette på listen over "things to do".
Ha en riktig så god førjulstid!!!

 
Blogglisten