21 juli 2010

Litt nytt til barnerom

Lille Erle på 2 1/2 år har nå vokst ut av sprinkelsengen sin, så da var det på tide å kjøpe ny seng. Huff så dumt at vi måtte en tur på Ikea :)
Til eldstemann har vi hatt en Kritter seng, og den har vært helt super. Jeg har en god stund vært på utkikk etter en skuvseng, men men det er ikke alltid man finner det man liker... Med to tette barn som skal ha det samme stort sett hele tiden, var det like greit å kjøre samme stil!



Med en god natterunde med spysyke frisk i minne, rasket vi med oss 2 kasser hver fra Samla serien til å ha under sengen. Så nå ligger det klart 2 sett hver med laken og nytt sengetøy i beredskap... Greit med orden i rekkene :)



(Hyllen på veggen og den lille kurvstolen kan du lese mer om her)

Og så klarte jeg ikke å la være å kjøpe med denne lysekronen!



Bokstavene i hyllen kjøpte jeg på G.H. Interiør, Erle er så opptatt av bokstaver for tiden...



Det skal sies at eieren likte rommet sitt veldig godt, selv om hun ikke fikk velge noenting selv :)

07 juli 2010

Små gaver



Vår lille lille prinsesse er visst ikke så liten lenger... I morgen er det siste dag på småbarnsavdelingen i barnehagen, og det har vært et utrolig flott sted mini har fått utfolde seg i 1 1/2 år. De ansatte har vært helt fantastisk, så jeg hadde lyst å gi en liten påskjønnelse.
Jeg syns disse heklede bokmerkene var flotte, og oppskriften den fant jeg her. (elsker alle disse gratis oppskriftene)
De var utrolig enkle å lage, og det blir mange bokmerker på 1 nøste av hver farge. Jeg brukte Drops Alpaca, og heklet en runde mindre på blomsten slik at den ikke ble så "tung"
Jeg måtte nesten merke blomsten, det er nok ikke sikkert det er helt innlysende hva det kan brukes til :) Så jeg lagde en merkelapp/bruksanvisning av å printe ut fra "Bokmerke" fra word



Så reiv jeg rundt kantene og svertet med chalk.



Her ligger 5 stk på rekke og rad



Så får vi håpe de små pakkene faller i smak



 
Blogglisten