25 mai 2010

Fargerikt gjesterom

Jeg er så heldig å ha en fargerik svigermor som kommer på overnattingsbesøk i lengre perioder, og da må man jo trives på rommet man bor på :)
Lyse farger dominerer i huset, så da er det godt å kunne bruke litt farger på gjesterommet.



Sengeteppet var det store hekleprosjektet i fjor, jøssemeg hvor mye arbeid som ligger i dette. Men savner faktisk å hekle bestemorsrutene... Hmmm aner vi et nytt hekleprosjekt...



Gardinene skulle egentlig bare være noen julegardiner.... Men de henger nå der ennå. Ikke alt jeg får tid til :)
Nå må nok lammeskinnet på gyngestolen snart ryke også, sommeren er forhåpentligvis ikke såååååå langt unna.



Jeg skulle virkelig ønske at dette klaffebordet ikke sto bare til pynt gjemt på et rom. Det er bare såååå fint, min kjære sitt spisebord fra barndommen. Bitemerkene hans er fine minner.... Men men det kommer vel til sin rett etterhvert, nå er det dårlig om plassen. Vi skal iallefall ikke kvitte oss med det :)



Jeg har jobbet 12 år i reiselivet, og da ble det myyyye reising. Så noen drømme-seg-bort-bilder er kjekt å ramme inn og ha fremme. Fiji, Bergen (Fjellveien) og Mexico.
Drømme drømme drømme

05 mai 2010

Mini makeover + bursdagsgaver



Måtte bare ta litt bilder i dagslys med solen som flommet inn vinduene :)
Jeg har alltid hatt lyst på en flott 5 arms lysestake, men har liksom ikke helt funnet noen jeg liker. En liten tur på Fretex, så ... svisj... hadde jeg kjøpt denne... til kr 15 (!)



Med litt Chrom spray, så ble den skinnende og flott. Den fungerer iallefall midlertidig :)

Fredag hadde jeg en liten bursdagsfeiring, og jeg fikk såååå mye fint! Utrolig kjekt å ha bursdag må jeg si. Etter at jeg har fått to små, er det ikke så mye penger jeg bruker på meg selv lenger :)
Her er litt av det jeg fikk :



2 rosebuketter + orkideebukett av min kjære, *smelt*



Så fikk jeg denne utrolig flotte lykten, passer fint ved siden av oliventreet.



Likte kjempegodt denne uteserien med lykt og blomsterpotte + blomst. Vet ikke helt hva blomstene heter. Men nydelige er de iallefall :)



Og blå Green Gate mugge, love it!!!
Hmmm tenk deg vaniljesaus/fløte + jordbær til sommeren eller rett og slett pynting med markblomster... Har en mistanke om at denne kommer til å bli mye brukt :)

Ellers fikk jeg litt vin, treningsklær, herlig dusjsåpe, penger... Da har jeg jammen fått litt av alt! Jeg føler meg nesten litt bortskjemt hehe. For pengene har jeg allerede kjøpt meg litt sommerklær, gleder meg noe utrolig til å ikke luffe rundt i ullsokker lenger. Og det er heldigvis ikke lenge igjen... Hurra!

Ha en strålende flott kveld alle sammen , det skal jeg :)
*Siv*

 
Blogglisten