18 desember 2009

Julekortene ble helt enkle i år...



I år har desemberdagene flydd, så det har ikke vært så mye tid til overs for julekort planlegging...
Så i år ble det kjapt, enkelt & billig (men lite julete)
Jeg prøvde med en photosession med de to små, men de er jammen meg ikke lett å samkjøre. Eldstemann tror det å smile er å knipe øynene godt sammen, så det har blitt noen merkelige bilder.
Nå hadde jeg et bilde av småttisene der begge faktisk så i kamera, men det var noen rare fargesammensetninger på bildet (tatt hjemme hos oldemor, så da har man litt "merkelige" farger i hus).
I photoshop fixet jeg bildet til "old style" og printet ut ark på ark :



rev jeg alle kantene slik at det ble enda mer old style :)



Jeg fant noen trehjerter med klistermerke i alt-mulig-rote-boksen, så ble det litt farge på baksiden av kortet...



Hadde en plan om å finne brune konvolutter, men jeg kunne ikke finne dette noen steds så det blir hvite konvolutter.... Tenkte å sprite opp med gammelt stempel



Så nå er jeg avslørt, jeg er ikke ferdig med å pakke klar kortene... Nå er jeg jo sent ute også, så her må det jobbes :)

Ha en finfin førjulshelg

06 desember 2009

Før + etter bilder på nytt maleprosjekt

Da vi flyttet inn i huset for noen år tilbake så overgangen kjøkken / spisestue slik ut :



For ikke så lenge siden malte jeg kjøkkeninnredningen (det kan du lese om her), og det var en fantastisk deilig fornyelse! Men da meldte det seg et nytt "problem". Jeg er veldig glad i hvitt, hvitt og hvitt, men spisestueområdet føltes nesten som et sykehusområde... Så da var det bare å ta malekosten fatt, og det ble en helt ny stue rett og slett.



Det er bare denne lille kroken som fikk maling, resten av stuen er hvit. Vi er kjempefornøyd, hadde aldri trodd at jeg skulle male en så mørk brunfarge i dette huset :)
Og i tillegg har jeg klart å få opp noe på veggen, en tallerkenhylle :)



Nå er det jo rødt og julefarger som spriter opp i heimen, men jeg gleder meg allerede til våren og ny farge... Jeg har allerede bestemt meg for fargen, og gleder meg til tur på Stoff & Stil etter jul. Da blir det sying av gardiner hurra!
Jammen meg små gleder i livet, henger meg på deg Ida : life is gooooood. Du inspirerer :)
Ha en fantastisk ny uke, ikke lenge igjen til juuuuuuul....

 
Blogglisten