24 oktober 2009

Før & etter bilder av storprosjektet....

Endelig ferdig med storprosjektet puhuuu. Jeg har den siste tiden demontert, vasket, pusset og malt hele kjøkkenet vårt. Og dette har jeg jobbet iherdig med etter at småttisene har lagt seg. Så dette har tatt sin tid :)
Her er kjøkkenet vårt FØR



Den tidligere eieren har nok sikkert brukt de billigste mulige løsningene på dette "hyttekjøkkenet", som vi kaller det. Bare sjekk sammensetningen av interiør og benkeplate :



Vi flyttet fra et stort & lyst kjøkken med GOD benkeplass til et kjøkken som er halvparten så lite. Det hjelper ikke akkurat på at innredningen er mørk... da blir det jo bare enda mindre!
Nå virker kjøkkenet minst 50 ganger større! :)



Litt mer før og etter :





Etter jul blir det skifting av benkeplate, og kanskje en porselensvask?!
Og ikke minst, da skal det røde bort... Det blir en helt annen farge og nye gardiner i vinduet :)
Det blir utrolig mye lettere å kombinere farger nå hurra!
Litt detaljer fra vårt "nye" kjøkken






Våre gode hjelpere : Kenwood og kaffemaskinene har fått sine plasser. Patronene til kaffemaskinen er fylt opp i norgesglass og står i vinduet. Oppskiftsbøkene pynter fint opp i hyllen med alle sine farger. Og den gamle trekassen jeg har fått av mamma, rommet tomflasker.

Da er det bare til å ønske dere en fabelaktig flott lørdagskveld!!!

07 oktober 2009

Julegaveprosjekter & tips

Skikkelig travle dager for tiden : 2 forkjølte voksne i fulltidsjobber & 2 snåttete små i barnehage + 1000 prosjekter utenom. Men jobber best under press, så da klager jeg ikke :)
Jeg er komt godt i gang med julegaveproduksjonen, og det er deilig. Desember er en kaosmåned på jobb for min del, og har veeeeeldig gjerne lyst å være ferdig innen den tid! Nå er jeg godt på vei hurra!






* De to øverste bildene er pynteskjerf i forskjellige farger, skulle gjerne tatt bilder av de på en hals. Men min kjære nektet hehe. Passer nok best på en damehals ja :) Men den er veldig fin på altså...
* Så blir jeg aldri lei av Thermis halsene, love them! De er kjempelette å lage også. Hals er skikkelig IN i alle høst/vinterkataloger så det er bare til å henge seg på motebølgen. Her er oppskrift hvis du vil ha.
* En baggy lue
* Den blå "dingsen" er en strikkepinneholder
* Lue med hestehaleåpning
* Ballband dishcloth i forskjellige farger. Kjekt å bli kvitt restegarn. For å finne oppskrift er det bare til å søke på google :)

Litt flere tips... I fjor lagde jeg noe som falt virkelig i smak. Ikke alltid så lett å gi noe til foreldre og svigers som har alt!



Tovede sitteunderlag



Fant ut at det var lurt med forklaring her og...

MEN det aller aller beste julegavetipset som ALLTID faller i smak er rett og slett fotobøker.
Jeg lagde en slik bok til min kjære i fjor som ble en stor suksess! Så dette kommer til å bli en årlig tradisjon ikke bare til oss selv, men også til besteforeldre.
Jeg har prøvd litt forskjellige nettsider som lager fotobøker, den aller beste syns jeg er ifolor.no.
NB! Hvis du bestiller fotobøker før 19 oktober, får du 20 % avslag!
Så nå er det bare til å kaste seg rundt :)

Nå skal jeg fortsette med mitt MONSTERprosjekt. Dette er mer en julegave til oss selv... for dette tar tid! Wait and see...

 
Blogglisten