30 april 2009

Hurra for meg...

.... som fyller mitt år!
Jammen er det kjekt å ha bursdag :)
Min kjære har vært en kjempekjempeengel og kjøpt en utrolig flott gave til meg. Har ønsket meg dette i flere år :



Kenwood maskin jippi!
(For noen år tilbake hadde jeg ledd av meg selv for å bli så glad for en slik husmorslig ting, nå erre andre boller)
Jeg har alltid ment jeg har den perfekte bursdagsdagen i året, det er alltid fri dagen etter!
I dag blir en god jentegjeng samlet til litt småretter & mye drikke hurra!

Og ja, jeg er ENDELIG ferdig med hekleteppet og det er allerede havnet på gjestesengen, deeeeilig å være ferdig.... Nå må jeg bare finne et nytt prosjekt jeg kan hoppe på hehe
Her er bare et kjapt bilde, det kommer flere detaljer senere!



Ha en suuuuuuuper langhelg, det skal jeg :)

24 april 2009

M O N T E R I N G

Hei og hopp!
Nå har jeg "bare" montering + hekle kant igjen på det O store sengeteppet til gjestesengen. Ting tar tid når man egentlig ikke har tid :)
Vet ikke helt hvor jeg skal begynne...



... men det er vel bare å sette i gang.
Jeg skjønner nå at jeg egentlig IKKE har tid til
* å jobbe i morgen
* 2 smårollinger & mann
eller
* overnattingsbesøket i helgen.
Så nå jeg bare sette i gang, for jeg har lyst å bli feeeeeerdig så jeg kan sette i gang med et nye prosjekt hurra
Ha en strålende flott helg med sol, sol & atter sol

19 april 2009

Loppishelg

For en fantastisk flott helg!!!
En herlig mix av sol, varme, blide små, teater, god mat, sosial omgang med gode venner, loppedmarked... you name it!
Når det gjelder det sistnevnte, så var loppemarkedet på Smørås skole denne helgen en flott opplevelse (i motsetning til her).
Ingen albuer i siden eller frekke snappere hehe.
Utvalget på møbler var ganske stort, og det var en del potensielle prosjekter (men jeg klarte heldigvis å begrense meg).



De hadde et stort utvalg av norgesglass i forskjellige størrelser og jeg hadde lyst å kjøpe alle jeg. Men da tror jeg det hadde blitt protester i heimen :)
Kjøpte 2 stk 2 liters glass, store og fine hurra! Og så kjøpte jeg 2 av den minste typen.
Jeg har en plan, så følg med følg med :)
En hylle og kasse ble med hjem. Her skal det males, knotter skal byttes og det skal stæsjes. Så dette føres opp på den allerede lange vår-prosjekt-listen :)



Tilfeldigvis løftet jeg på denne fine Twiningsboksen :



...for det viste seg at den var full av små former. De skal de små få leke med på lekekjøkkenet sitt, og så kan jeg bruke de til små "egenstøpte" sjokoladefigurer til julegaver (hmmm dette var litt vel tidlig planlegging...)

Da jeg løpte ut døren for å skynde meg avgårde til loppis, fikk jeg beskjed om å kjøpe med en Stokke tripp trapp stol på vei hjem... Lille My som er blitt 1 år er så veldig opptatt av storebror sin stol, så det blir lett full krig i heimen!
Det første jeg fikk kjøpt på markedet var faktisk en tripp trapp stol nesten ubrukt, hurra! Der sparte vi jammen meg 1400 kr gitt :)

Men : det er ikke så fryktelig lenge siden jeg begynte å tråle loppedmarkeder, men jeg syns prisene er blitt ekstremt høye på kort tid!
Det er jo bare blitt mer og mer populært og i disse finanskrisetider skjønner jeg at de skor seg på "suksessen". Jeg er ikke så fryktelig flink til å prute, og gir meg lett. Men noe av det kjekke er jo å kjøpe ting for en latterlig billig penge... Men nå har jeg ikke den følelsen lenger. Hva syns dere????

17 april 2009

Vaskerom...



Vaskerommet har bare blitt neglisjert de siste månedene, så nå i påsken var tiden inne for en liten extreme makeover.... Jeg hadde helt glemt at jeg hadde et slikt gammelt vaskebrett som jeg kjøpte på loppis i fjor en gang, så det ble til pynt. Alt fra støv, tomme vaskemiddelboxer, lommerusk, klemmer, penger +++ ble ryddet bort, og det var MYE!

For noen måneder siden kjøpte vi oss en slikt "fancy" miljøvennlig vaskemiddel :



Det er helt fantastisk genialt, funker som bare det. Den lille posen til høyre bare slenger du med i vasken, og det holder til utrolig mange vask...
Ikke bare sparer vi miljøet, dette tar liten plass på vaskerommet, we like :)
Før hadde vi en pose med vaskepulver til hvitt og og en pose til farget +++
Det eneste vi supplerer med er dette :



Vanish er helt fantastisk til det hvite tøyet vårt (har en god del av dette), det blir ikke grått. Har slitt med misfarget hvitt tøy tidligere, men ikke etter at jeg fant dette vidundermiddelet :)
I tillegg bruker jeg Milo til alt ulltøyet. Med små barn i vinterhalvåret blir det en god del ullvasker... Blir knall å pakke dette bort til fordel for lett sommertøy hurra!

Gleder meg til en helg med strålende sol & utepils i morgen, livet er heeeeerlig dere
Nyt helgen alle sammen

10 april 2009

51 stk ferdig, 26 igjen...



Aiaiai kan ikke skryte på meg at det går fort med dette hekle-sengeteppet mitt... Har jo brukt en evighet! (ikke lett å innse for en utålmodig sjel som meg)
MEN langtidsprosjekter er langtidsprosjekter, det har jeg jo sagt til meg selv hele veien (ikke er jeg så flink til å lytte til meg selv heller skjønner jeg hihi).
Det hadde bare vært så deilig å være ferdig :)



Inspirasjonen fikk jeg fra den fantastiske hekle-mesterinnen Synnøve, bare sjekk her. Hun hekler jo det ene teppet etter det andre, utrolig kjapp på labben er hun!
Sengeteppet skal jeg ha på sengen på gjesterommet. Jeg har funnet ut at jeg trenger 77 stk lapper, høres ikke så fryktelig mye ut, men lappene er store.
Til nå har jeg heklet 51 lapper og dvs at jeg "bare" har 26 igjen + montering. Det er godt det er påskeferie, kanskje jeg kan telle litt fort ned?! Bare disse smårollingene kan sitte litt i ro og leke...
Jeg håper ellers alle har en fabelaktig flott påske sammen med familie & venner, vi koser oss glugg i hel og slapper av til den store gullmedaljen!
Ingenting er bedre enn å kose seg i her hjemme når vi har vårstemning, sol, sjø, hvitveis og engangsgrill med pølser på i umiddelbar nærhet



Hej då og ha en fortsatt fantastisk flott ferie

 
Blogglisten