25 mars 2009

Jeg fikk, jeg fikk...

Tuuuuuuusen takk kjære Kjersti for den utrolig skjønne gaven jeg fikk i posten av deg :)




Det er vel ingen tvil om at jeg liker veeeeldig godt granateple, og jeg har hørt så mye fint om denne teen av Kjersti. Så nå gleder jeg meg vilt til prøvesmaking :)
Og så var jeg så heldig å få en duftpose, den kommer veldig godt med... Allerede godt plassert på et dufttrengende sted :)
Alt sammen var nydelig pakket inn med skjønne kort til. Den bakefrelste meg fikk til og med bakebloggetips, hurra!!!
Tusen takk igjen for en super gjennomtenkt gave, den gleder meg stort

18 mars 2009

Prikk på prikk på prikk

Hei og hopp!
Her er det fryktelig lite nytt å rapportere, bare en ny veske som har blitt med meg utifra hobbyrommet. Ida : her ble det samme stoff og farge gitt, har vi litt lik smak eller?!



Jeg måtte rett og slett ha en veske på jobb som jeg kan ha litt papirer, dill & dall i. Så den ble en tanke A4 formet :)
Har ikke sydd etter mønster, bare klipp-i-vei-og-håper-det-går-bra-stil som jeg kaller det. Så det går nok litt på lykke & fromme når jeg freser i gang symaskinen... Helt topp for mitt bruk, men jeg tror snart jeg må øve meg på litt mer "eksklusive" typer med lommer og lukkemekanismer... :)



Jeg har prikkedilla for tiden, kjøpte en god del av dette i stort sett alle fargene på Stoff & Stil for litt siden. Er nok ikke siste kreasjonen med dotter herifra :)
Foret inni vesken er genailt, fikk ikke helt med meg hva det het (litt fancy for mitt nybegynner språk innen sying). Men det er et stoff som ikke tiltrekker seg smussog som ikke loer, toppers!

Ha en fantastisk flott dag alle sammen, see you soon!

11 mars 2009

Fridag = Ikea tur

I dag har både meg og min kjære hatt fri, så vi har tilbrakt formiddagen på Ikea :) Ikke ofte vi spiser stor middag før klokken tolv... nam nam kjøttboller!
Det ble mye nyttig i handlekurven, ikke mye pynt og stæsj denne gangen, ehhh heldigvis?!
Etter at jeg begynte å jobbe for fullt igjen, hoper klesvasken seg lett opp (UTROLIG hvor mye klær som er i omløp med 2 voksne og 2 barnehagebarn...).
Så vi trengte litt kaoskontroll :




Kjempegreie disse boxene med lokk! Har festet klistermerker på hver kurv med 40 grader, 60 grader og finvask, nå blir det nok orden hurra.
Men hovedformålet for Ikea turen var rett og slett å bygge et bodsystem!
We like Gorm :)



Da slipper vi å feste skruer i veggen!
Jeg har valgt å IKKE vise før bilder av boden, det hadde skremt vettet av alle & enhver... Den siste tiden åpnet man boddøren med livet som innsats!

Så i dag har vi rett og slett fått M+ i orden hihi

03 mars 2009

Ingen liten jente lenger...




Lille prinsessen er allerede blitt 1 år... Eller egentlig ikke. Hun er jo et skuddårsbarn, så noen egen bursdag har hun sjelden!
Jeg syns det er litt trist jeg da, selv om alle "trøster" oss med at det er litt extra stas å ha bursdag denne dagen :)
Bildene er fra et FANTASTISK flott kort jeg fikk av min kjære venninne i nord : Frøken Lykkelig
Jeg blir bare så mektig imponert over kortene vi får fra deg!!! Dere må ta en tur innom bloggen hennes, der er det det mye fint å beskue.
Tuuuuuussseeeeen takk C, setter utrolig stor pris på at du alltid husker på oss :)

 
Blogglisten